HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (192/426) > >>

Recsi:

--- Idézetet írta: Ben Reilly ---Remélem elég hasznos és informatív.
--- Idézet vége ---
Igen, és jóóóóóóóóóóó hosszú  .

Ben Reilly:

--- Idézet ---Itt jegyezném meg, hogy a kislexikonnak csak a szerkesztési része az én munkám, a szöveg - Sámson Doki közvetítésével - Ben Reillytől származik. Köszönet érte!
--- Idézet vége ---

Remélem elég hasznos és informatív.

dr samson:
Kendra: már annyit köszönhetünk neked az ST kapcsán, hogy nugodtan reklámozz itt, amennyit csak jól esik.  
Meg úgy általában ott a Csevel-csenöl topik, ott bármikor, bármilyen frissítést bejelenthetsz.  

Ja igen, és úgy tűnik, hogy hamarosan úrrá leszünk a technikai problémáinkon, szóval készülünk a visszatérésre, amit egy nagy frissítéssel teszünk majd meg, és amiben lesz Warhammer, Star Trek és Battlestar Galactica is...

Recsi:

--- Idézetet írta: Kendra ---Szep napot!

Emlitenem, hogy a CO-MIX-on kikerult egy ujabb resz a STAR TREK - A negyedik év cimu sorozatbol. A forditas Recsi munkaja es a vegen lathato lexikon is zsakos termek, ezert remelem megbocsathato ha ide reklamozom.
--- Idézet vége ---
A Star Trek univerzumra való rálátást kitágítandó összefogott a két oldal, bár egyiknek sem ez a fő profilja, de azé' mé' ne, nem? Mint azt már eddig kiderült, a Dr.Samson által fordított Star Trek képregényekben Kendra segédkezett nekünk, az ott megjelentekben pedig én Kendrának. A számonként két oldalon megjelenő Kislexikon felváltva jelenik meg a Hzs-n illetve a CO-MIXon, ezzel is jelezzük a kapcsolódást. (Az, hogy most a 3. rész jelent meg ne zavarjon meg senkit, a 2. is be van már tárazva, csak kicsit nagy a kavar mostanság itten, és nem igazodom ki  )
Itt jegyezném meg, hogy a kislexikonnak csak a szerkesztési része az én munkám, a szöveg - Sámson Doki közvetítésével - Ben Reillytől származik. Köszönet érte!

Kendra:
Szep napot!

Emlitenem, hogy a CO-MIX-on kikerult egy ujabb resz a STAR TREK - A negyedik év cimu sorozatbol. A forditas Recsi munkaja es a vegen lathato lexikon is zsakos termek, ezert remelem megbocsathato ha ide reklamozom.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése