HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (20/426) > >>

Galamb:
Köszi Aldarion! :) Azt tudtam, hogy a Hobbitokat félszerzetnek is hívják, csak Bree annyira más, mint Frodo-ék, így nem gondoltam volna, hogy az elnevezésen kívűl más közük is van egymáshoz.

pavel:
Köszönöm én is az első részt. Epekedve várom a folytatást. :worship:

Aldarion:
A félszerzetek a Gyűrűk Urában megismert hobbitok D&D megfelelői, nem teljesen azonosak, de a koncepció alapját elég egyértelműen azok adták. Ha részletesebben szeretnél olvasni róluk, akkor esetleg a magyarul is kapható D&D (3.0-ás rendszer) alapkönyvben, a Forgotten Realms világleírásban vagy ezen a linken találsz róluk infókat: http://forgottenrealms.wikia.com/wiki/Halfling

Galamb:
Kösz a D&D első számát. Nagyon tetszett, nagyon jó a narráció, a sztori is könnyed, pörgős  :worship: :worship: :worship:!
Azt megkérdezném, hogy a félszerzetek, mint Bree, konkrétan kicsodák? Simán csak a mi világunk félvér arabjainak (esetleg feketéinek) a megfelelői, vagy nem is egészen emberek, és van valami különös képességük?

talgaby:
Igen, négy önálló különszám egyben. Az összefogásuk ötlete és a cím azonban nem tőlem jött, így jöttek ki kötetben is. Lesz majd amúgy még egy ilyen, mert a lendület visszanyerése után kiadtak szép lassan még négy one-shotot, de azok még eléggé frissek.
A keleties beütés meg nem véletlen - már csak a sztori miatt sem. Az UDON stúdió készítette a rajzokat, ők innen a Street Fighterből lehetnek ismerősek. A stúdió jórészt ázsiaiakat vagy keleti származásúakat foglalkoztat, ők képviselik azt az irányzatot az USA mainstream vonalában.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése