HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
dr samson:
Helyzet jelentés: már két ember is szavazott a Star Trekre. Kíváncsi vagyok, mennyi időn fognak hozzászokni az emberek, és hogy ezt majd használják-e azok is, akik eddig nem fórumoztak.
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: dr samson ---Ben, nem a Star Trekkel kezdtél? Azért most kicsit csalódtam...
--- Idézet vége ---
Ki nem hagynám a Trek képregényt, hiszen egy csöppnyi részben az én gyerekem is. Ez a BSG viszont túl régóta izgatta a fantáziámat, így előre vettem.
dr samson:
Ja és itt jegyzem meg, hogy senki ne felejtsen el olvasás után értékelni sem az oldal alján!
grey gargoyle:
A hírvívő volt ami a legjobban érdekelt ebből a rengeteg frissítésből. Végig is olvastam, még mindig lenyűgöző és nagyon olvasmányos. Nem romlik a szinvonal, sőt. Szóval nagyon köszi ezt a rengeteg frissítést, de legfőképp ezt a Clive Barker remekművet.
dr samson:
Ben, nem a Star Trekkel kezdtél? Azért most kicsit csalódtam... De azért örülök, hogy tetszett. Azért is választottam ezt a maxit anno (most már kénytelen leszek a saját fogalmaimat használni... ), mert szerintem mind a 11 rész hűen adja vissza a sorozatot és nagyon jól építik fel benne az egyes karatereket. Amolyan igazi fan képregénynek tekintem. De mondjuk azóta már megjelent a Ghosts és a Cylon War is, amik még ennél is jobbak lettek...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése