HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Ben Reilly:
Puszta kíváncsiságból kezdtem el olvasni a Warhammer 40K - Gyilok Osztag című képregényt, de valami olyan oltári sztoriba futottam bele, hogy nem tudtam abbahagyni az olvasását. A rajzok minőségéről most inkább nem nyilatkoznék bővebben, mert azok marhára nem tetszenek, és sok kockában inkább zavaró a fekete-fehér megoldás egy mozgalmas csatajelenetnél, de a sztori az... az... valami olyan kegyetlen, mintha Rejtő Jenő írta volna a világ legagyamentebb osztagáról. Külön tetszett, hogy egy szereplő, Gizmod meséje alapján bontakozik ki a sztori, aki javítsatok ki ha tévednék, de nem lehet egy IQ bajnok.
Nagyon jól szórakoztam a történetek olvasása közben, és ennél többet nem is kívánhatnék, főleg annak fényében, hogy ezzel a címmel csak most ismerkedem. A honosítás a szöveg nehézkes nyelvezete miatt pokoli meló lehetett, és ezért minden tiszteletem Cajun, mert kiválóan megoldottad. A borító is nagyon profi, szép munka Galen és köszönöm a kiváló beírást Recsi.
--- Idézetet írta: freakdavE ---automatikusan beugrott a televíziózás történetének egyik legviccesebb harcjelenete (Kirk a gorn ellen )
--- Idézet vége ---
Tényleg. Hogy az mekkora volt. A gorn harcost alakító színész egyik kezével hadakozott, a másikkal pedig kétségbeesetten igyekezett a fején tartani a gumimaszkot.
http://img.trekmovie.com/images/stillerarena.jpg
freakdavE:
Olvasó személyes naplója-csillagidő -314187.9
Osztom Mr. Reilly véleményét. Korrekt ST történet, de lehetett volna gorn-központúbb.
Amellett engem igencsak megmosolyogtatott ez a képregény, mert automatikusan beugrott a televíziózás történetének egyik legviccesebb harcjelenete (Kirk a gorn ellen )
A fordítás és a beírás is tökéletesen megfelel a flottaszabványnak, gratulálok hozzá. Továbbá kiemelném, hogy nekem kifejezetten tetszett a képregény művészi kivitelezése is.
dr samson:
Sepi: ez most fájt...
Ben: örülök, hogy tetszett!
Ben Reilly:
Huh, most végeztem a Gorn-os Star Trek képregénnyel, és kellemesen csalódtam. Egész jó kis történetet kerekítettek a Gorn-ok köré, bár nem azt mondom, hogy nem lehetett volna sokkal jobb is. A Föderációs karakterek jól ki lettek dolgozva, de a Gorn figurák részletesebb bemutatását hiányolom, hiszen mégiscsak ők lennének reflektorfényben vagy mi a szösz. Összességében tetszett, a honosítás pedig elsőosztályú. Köszönöm Doki, és köszönet Kendra-nak és Recsinek is.
Sepi:
De az nem ér, hogy te voltál az egyik a kettőből.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése