HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (188/426) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a BSG Kezdetek #01-t dr samson,Recsi,beigli69!      
A történetet nagyjából ismertem,mert az első évadot szemmel kisértem a tvben.A képregény változat első részeben kicsit jobban megismerhettük Gius Baltar gyerekkorát,ami új volt nekem.A többi részt majd meglátom,hogy elolvasom e...talán..
Az ERŐ legyen veletek!!!

freakdavE:

--- Idézet ---A rossz hír az, hogy csak egy négy részes mini tudtommal
--- Idézet vége ---
Amit majd további négyrészesek követnek majd, elvileg. Én még nem olvastam, majd ha kijön a ez első sztori vége, elolvasom egyben (mindent így szeretek olvasni).

--- Idézet ---a még rosszabb pedig az, hogy kritikán aluli
--- Idézet vége ---
Igen? Pedig úgy tudom, hogy a sorozat kiagyalója, Rockne S. O'Bannon írja az első két minit, és az egész projektet ő felügyeli.

--- Idézet ---És igen, a War Torn az.
--- Idézet vége ---
Mondjuk más nem is lehetne.

dr samson:
A rossz hír az, hogy csak egy négy részes mini tudtommal, a még rosszabb pedig az, hogy kritikán aluli és túl sok benne a szöveg ahhoz, hogy vesződjek vele. És igen, a War Torn az.

freakdavE:

--- Idézet ---majd ott lesz a következő szám, az Andoriánok, ami tényleg a fajra fog koncentrálni.
--- Idézet vége ---
Őket nagyon bírom. A TOS-ban is feltűntek, de az Enterprise sorozatban fontos szerepük volt és nagyon megkedveltem őket, főleg Shrant, ő nagyon nagy arc.  

--- Idézet ---talán nyáron lesz egy két részes mini a Csillagközi Szökevénykeből
--- Idézet vége ---
Csak nem a War Torn? Mert ha az, akkor nem olvasom el előre, hogy legyen meglepetés. A CsSz is ott van a "szeretemscifi" (saját szó, de jó pénzért kölcsön adom  ) kategóriában. Most indult a BOOM!-nál egy ongoing is, ami a harmadik számnál tart...ezt veheted célzásnak is...  

dr samson:

--- Idézet ---Osztom Mr. Reilly véleményét. Korrekt ST történet, de lehetett volna gorn-központúbb.
--- Idézet vége ---
Köszönöm a véleményt Dave. Tényleg nem épp a Gornokra koncentrált ez a sztori, de akinek csak ez a baja, annak majd ott lesz a következő szám, az Andoriánok, ami tényleg a fajra fog koncentrálni. Már el is kezdtem fordítani, de nagyon sok szöveg van benne és erre a hétre még van egy fél Pókemberek (pont a ti oldalatokra), le akarok fordítani egy F4-et, vár rám egy Hulk beírás, illetve egy Supergirl fordítás, valamint egy Superman beírás is. De jövő héten szeretném megcsinálni az ST fordítást, hogy áprilisban mehessen a folytatás, illetvem hogy májusban mehessen a mini utolsó száma, a Borg. Aztán jöhetnek a Klingonok és talán még ebbe az évbe belefér majd a Romulans is...  
Egyébként ajánlom figyelmedbe a Csillagközi Romboló: Kezdete maxit is, amit most kezdtünk el, és ami ebben az évben fog futni nálunk.
Aztán jövőre még meglátjuk mi lesz, Recsi akarja a Season Zerot is, én inkább a Ghosts-ra és a Cylon Warra hajlok...  
És igen, úgy látszik az oldal sci-fi részlege kezd feltámadni hamvaiból. Az ftp-n is van pár Star Wars, ami csak befejezésre vár, itt van most a Trek és a BSG, és talán nyáron lesz egy két részes mini a Csillagközi Szökevénykeből (ez egy valamit-valamiért üzlet után került hozzám). Illetve, a nyáron vagy az ősszel bele szeretnék kezdeni valamibe, ami nem sci-fi, de szerintem nagyon sok emberben fog kellemes érzéseket kelteni...  

--- Idézet ---Tényleg.  Hogy az mekkora volt.  A gorn harcost alakító színész egyik kezével hadakozott, a másikkal pedig kétségbeesetten igyekezett a fején tartani a gumimaszkot.
--- Idézet vége ---
Ilyenkor sajnálom, hogy még nem sikerült megszereznem és komplettül megnéznem a TOS-t...  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése