HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
SithLord:
Üdv! Köszi a A Hírvivő 05 -t Aldarion és beigli69!
Nem volt rossz,csak most már a "jó" oldalon is gyülekezdhetnének a katonák a gonosz oldal ellen..
Kiváncsian várom a folytatást,az ERŐ legyen veletek!!!
Cajun:
Aldarion: Bocs, hogy ide írok, de sietnem kellett. A héten nincs túl sok időm a képregényekkel molyolni. Feltehetőleg a jövő héten már fel tudok mutatni némi érdemi progressziót, de erre azért még nem vennék mérget...
Egyébként pedig zsír, hogy kikerült a Gyilok Osztag, fura érzés volt első ízben olyan képregényt olvasni, amit én fordítottam
Itt köszönném meg az eddigi pozitív visszajelzéseket is mindenkinek, aki elégedett volt a szöveggel, no meg persze mélységes tisztelet Recsinek és Galennek a tökéletes külcsín megalkotásáért
trougal:
Ritkán élek a hozzászólás lehetőségével , mivel kevés olyan frenetikus élmény ér , amit meg kell osztanom a képregények kedvelőivel . Hát a Warhammer 40k-Gyilokosztag az ilyen jellegű munka . Inkább csak a borító miatt néztem bele , aztán úgymaradtam . Kolosszális a történet , a szövege , nekem még a drabális rajzai is helyén vannak . Egyszerűen lenyűgöz az egész úgy ahogy van . Le a kalappal a honosítók előtt !
Aldarion:
Ha már FarScape, akkor egy-két apró infó morzsa:
Azt még nem tudni pontosan, hogy a jelenleg futó négy részes mini után még hány sztorit tervez a Boom!, de annyi biztos, hogy még legalább kettő lesz. Az egyik a "D'Argo's Lament" címet viseli, erről annyit tudok, hogy független a mostani minitől, és hogy a harmadik évad "Revenging Angel" és "Fractures" című epizódjainak eseményeit viszik tovább. A másik, a "Strange Detractors" pedig a most futó négyrészes folytatása lesz. Megjelenésükről még nem tudok semmit, de - és itt bocs a rajongóktól - nem biztat sok jóval az a tény, hogy az írók között Rockne S. O’Bannon, a sorozat szülőatyja mellett szerepel Keith DeCandido neve is, aki itthon a - szerintem - harmatgyenge World of WarCraft - A gyűlölet korával, illetve a szódával elmegy kategóriás StarCraft Ghost: Novával mutatkozott be nemrégiben... (Fáj a szívem, hogy szidnom kell e két címet, mert igazán kedvelem mindkettőt.) Ennek ellenére - a magam részéről - adok egy esélyt neki, mert egy-két botlásért még nem szokásom elítélni senkit se, de lehet hogy egy-két imát megérne megereszteni amíg még lehet ezért a címért, hisz akármilyen mostohán is kezeli ezt a sorozatot a magyar televíziózás (a szerencsétlen Battlestar Galacticaval együtt) akkor is jó kis sztori, ami nem érdemel meg egy ekkora ökölcsapást az arcába.
dr samson:
--- Idézet ---Amit majd további négyrészesek követnek majd, elvileg
--- Idézet vége ---
Akkor ez van. erről nem tudtam.
sithLord: örülök, hogy tetszett! egyébként, majd a második sztori, az Adama szerintem sokkal jobb lesz, de az még 3 hónap, mire az sorra kerül.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése