HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
iiykar:
Az olvasását sem szabad mindig elsietni , szóval talán kicsit "megkésve", de köszönet a
Warhammer: A háború műhelye 05.,
Warhammer: Gyilok Osztag,
Sárkánydárda 07.
honosításokért (egyelőre eddig jutottam ). Mindegyik nagyon jó lett...
Aldarion:
--- Idézetet írta: zozi56 ---
--- Idézetet írta: SithLord ---Na végre,hogy odacsaptak a káosz erőinek,a mágus légi támadása nagyon nagy volt!A végén az volt írva,hogy vége,remélem csak ennek a fejezetnek és nem végleg...
--- Idézet vége ---
Nem, hamarosan folytatódik majd.
--- Idézet vége ---
Igen, zozi jól mondja, jön a folytatás, méghozzá hamarosan, úgyhogy türelem. Megígérem, hogy megéri várni a következő fejezetet, aminek egyébként Tűzhalálra ítélve lesz a címe, de többet nem árulok el most róla...
holloo:
Köszi az új Warhammer 40k-t, srácok! Az orkok sosem voltak nagy kedvenceim, de a technikai megoldásaikon mindig is jót mulattam. Ez ebben a képregényben is nagyon átjött, és egy kicsit megismertük az orkok "csavaros" észjárását is. A karakterek nagyon jók, nagyon agyamentek, Gyiloksrác mindent visz. Mondjuk persze az a "koncentráció közben ne zavarjatok" jelenet sem volt semmi. Sajnos a fekete-fehér rajzok néha kivehetetlenek voltak, dehát ez van. (ezért is adtam egyel kevesebbet a rajzra.) Remélem nemsokára megint olvashatunk Wh 40k képregényeket...
zozi56:
--- Idézetet írta: SithLord ---Na végre,hogy odacsaptak a káosz erőinek,a mágus légi támadása nagyon nagy volt!A végén az volt írva,hogy vége,remélem csak ennek a fejezetnek és nem végleg...
--- Idézet vége ---
Nem, hamarosan folytatódik majd.
SithLord:
Üdv!
Köszi a Póklányt talgaby,Gabe,Predash!
Végre visszatért Mary képessége,ez nagyon pozitív!De,ki lehet ez a új Pókember?Peter törvénytelen gyermeke egy korábbi kapcsolatából?Nagyon kiváncsi leszek,várom a következő részt!!!
Köszi a Dragonlance Krónikák 07-t Aldarion,beigli69!
Egyszerűen meseszép ez a festett grafika (mondjuk a kedvencem rajz és történet szempontjából a Sojourn )nagyon tetszik,a történettel sincs probléma,várom a folytatást!!!
Köszi a Warhammer - A Háború Műhelye 05-t Aldarion,beigli69!
Na végre,hogy odacsaptak a káosz erőinek,a mágus légi támadása nagyon nagy volt!A végén az volt írva,hogy vége,remélem csak ennek a fejezetnek és nem végleg...
Köszi a Warhammer 40K - Gyilok Osztagot Cajun,Recsi,Galen
Fúú,na mire ezzel végeztem könnyes volt a szemem,nem csak a szövegek miatt,hanem néha alig láttam át ezt a fekete-fehér grafikát...
Igazából ez a Warhammer nem jön be nekem...de a fordítónak,nagy köszönet jár a szövegkörnyezet megvalósításért!
Köszi a Star Trek Reflektorban Gorn-t dr. samson,Recsi ,Kendra!
Nem volt rossz,inkább átlagosnak mondanám a történet színvonalát,viszont a végén a 2oldalas dokumentációnak nagyon örültem,köszönet érte!
Az ERŐ legyen veletek!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése