HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (185/426) > >>

Aldarion:

--- Idézetet írta: talgaby ---A könyvek se éppen a nagy mennyiségű csatákról voltak híresek, bár azért elméletben lesznek benne jó kis látványos fantasy-összecsapások. De az első sorozat a képregényből még tényleg lazább.
--- Idézet vége ---
Na igen. Ezért van az, hogy az eredeti sorozatot nem annyira a ponyva, hanem sokkal inkább a high fantasy kategóriába sorolják, amit - valljuk be - a TSR (pontosabban most már Wizard of the Coast) esetében nem sok regény-sorozatról lehet elmondani. Ennek ellenére azért lesz egy-két jó kis csata, noha valóban sokkal jobban koncentrál a szereplőkre, mint a látványos csatajelenetekre.

talgaby:
A könyvek se éppen a nagy mennyiségű csatákról voltak híresek, bár azért elméletben lesznek benne jó kis látványos fantasy-összecsapások. De az első sorozat a képregényből még tényleg lazább.

Szeder:
Most kezdtem el olvasni a Sárkánydárda Krónikákat (1,2). Klassz. Persze, lassan indul be, nyilván kell felvezetés meg bemutatás. Gondolom, később több harc lesz, bár ha nem, a nagyon részletesek rajzokat akkor is lehet nézni.
Köszi!

Ben Reilly:
Azt hiszem a legmegfelelőbb, ha ide írom most ezt: Kb fél éve regisztráltam magam az új Star Trek film webmaster programjába, és így hozzáférhetek olyan videóanyagokhoz és egyéb cuccokhoz, amelyekhez sokan nem. Ha nem bánjátok ezt most megosztom veletek is:
http://trekwebmaster.paramount.com/login.html
username: fadam
password: orosycjjiy

Recsi:

--- Idézetet írta: Cajun ---Egyébként pedig zsír, hogy kikerült a Gyilok Osztag, fura érzés volt első ízben olyan képregényt olvasni, amit én fordítottam
--- Idézet vége ---
A mint látom, a Gyilok Osztag oszta(g)tlan sikert aratott, néha nekem is alig sikerült a buborék fölé húzni a szövegréteget a röhögéstől beírás közben. Nagyon állat lett Cajun, részemről megtiszteltetés volt, hogy részt vehettem benne.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése