HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (184/426) > >>

Ben Reilly:
Sok nagy marhaságot olvastam már életem során, de ez mindent visz.   Már az, hogy egy csapat középsulis diák hova máshova is mehetne osztálykirándulásra, mint egy Terrorellenes konferenciára  
Ne haragudj Talgaby, de ez valami iszonyatos. Nem a honosítói munkátok, mert azt tisztelem imádom   , de ez a képregény  

zozi56:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1411\" target=\"_blank\"]Chuck Norris 01.[/a]

holloo:
Ebben teljesen igazad van. (Bár én nagyon örülök a Sötételf trilógia 2. és 3. részének mivel már régóta be akartam szerezni őket, de egyszerűen sehol sem lehetett kapni. Az első részt pedig gondolom azért nem adták ki újra, mert még nekik is van bőven raktáron ill. rendelhető.) Az "ugrásra" tényleg nincs magyarázat én sem értem, hogy miért nem az örökséget folytatták, de örülök hogy legalább tervbe van véve a többi rész is.  Az Orkkirály pedig végre jön (márc 24.)  És most lehet, hogy hülyén hangzik, de én szeretném, hogy kijöjjön újra az összes regény Lockwood borítóval is, hogy végre egy egységes külsőt kapjon a sorozat. Engem a zsoldosok megvételétől is az első rész tartott vissza, pedig nem mondhatnám, hogy csúnya a borító (de azért valljuk be, hogy a régebbi FR kiadások között van egy két brutálisan #&@^ borító is) csak valahogy nem passzol a másik kettőhöz. Persze teljesen  más lesz a hozzáállásom ha valóban megjelenik az első rész új borítóval...

Aldarion:
Had igazítsalak ki egy kicsit:
Nem a teljes trilógiát. Csak a második és harmadik köteteket. Hogy milyen alapon csinálják az újra kiadásokat azt el nem tudom képzelni, mivel tavaly egyszer csak gondoltak egy nagyot, és kiadták újra a Drow öröksége-tetralógia első kötetét a Todd Lockwood-féle borítóval, ami megvallom nekem is jobban tetszik, mint a régebbi borítók. A folytatást azóta is hiába várom ebben a köntösben, noha most beharangozták, hogy idén végre kijön az is. Utána, már idén kiadták az újfajta Lockwood kötésben a Sötétség útja-trilógiát (most már csak trilógia, mert a 3. kötetet a Szilánk szolgáját Salvatore kiemelte belőle - hisz "csak" Entreri és Jarlaxle szerepel benne, Drizzt és többiek nem - és egy teljesen új, Zsoldosok című trilógia első kötetévé nevezte át. Mellékesen ebből is beharangozták az új Lockwood borítót, mert ezeknek viszont már a régi borítóját is ő festette. Most pedig hirtelen felindulásból a már egy éve csúszó új Drizzt regény, az Ork király helyett kiadták az első trilógia második és harmadik kötetét újból. Ami engem igazándiból foglalkoztat, hogy miért csinálták ezt, tekintve, hogy bár az Alexandránál nem kaphatóak, a saját boltjaikban csak a Sötétség útja volt hiány cikk, méghozzá már nagyon régóta.

holloo:
Hát azért voltak benne szép számmal csaták, csak az írók nem igazán arra helyezték a hangsúlyt, a harcok többségét elég gyorsan lerendezték  ... Aki látványos csatákat akar, olvasson Drizzt-et. Ezzel kapcsolatban a Delta Vision kiadó újra kiadta a Sötételf trilógiát, akit érdekel itt megnézheti. Már csak Lockwood borítófestményei miatt is érdemes.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése