HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (182/426) > >>

Szeder:

--- Idézetet írta: Aldarion ---Nem sokára jön a folytatás is.
--- Idézet vége ---
Kiváncsian várom.

Más: Warhamemr Háború Műhelye 1-5 jó kis tabló a Birodalmi seregről (vagyis egy részéről).  (Ezt se két perc (nap) lehetett megcsinálni.) Danke schön.

Warhammer-Gyilok Osztag:    nagyon eszement sztori (vagy másképp, az orkok jó arcok). És ráadásul jó hosszú is, mikor azt hittem, vége, mindig volt még egy sztori. Meg már maga az is érdekes, hogy a WH sötés és komor világába ilyen vidám történetek is vannak.

World Of Warcraft 00: Köszi.  Szeretem a Warcraft képi világát, szerintem nagyon szép, ez se kivétel. Remélem, belefér nektek majd további füzet is.

Aldarion:
Örülök, ha pozitív véleménnyel vagy róla, mert rengeteg munkával jár sajnos egy-egy rész elkészítése. A grafikusok érdeme, hogy olyan a minőség, amilyet látsz, mert sajnos az alapanyag egyszerűen pocsék, egész a Tavaszi hajnal sárkányainak feléig. Mindazonáltal a magam részéről csak annyit mondhatok, köszönöm a pozitív véleményt. Nem sokára jön a folytatás is.

Szeder:
Sárkánydárda harmadik-hetedik füzetek:  Sárkányok, egy tucat kalandozó (sőt, assze még több is) bunyó, szökés a bányából. Szeretem.
Jó, hogy ilyen fantasy darabokkal is foglalkoztok.

talgaby:
Fenéket, akkor nekünk mi móka marad?

Ben Reilly:
De az Isten szerelmére valami figyelmeztetést írjatok hozzá, hogy súlyosan károsítja az idegrendszert vagy valami.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése