HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Szeder:
Köszönő szavakat szeretnék mondani Ironfisinek és Recsinek amiért elhozták Ephrael Stern csatanővér, a Titán és a Dubois fivérek legújabb kalandjait. (Warhammer Monthly 05.)
Szeder:
Warhammer Monthly: 00-04. Változatos, jó sztorik és nagyon hangulatosak. Közönöm az összes alkotónak.
Persze, néha túl hamar szakad vége egy-egy történetnek, de hát, ez az ára, hogy több is legyen egy füzetbe. Főleg a Titán történet tetszik.
És az a borító és kép-rengeteg ami a negyedik füzethez lett csatolva!
Aldarion:
--- Idézetet írta: Morg ---Heló nagyon jól néz ki az új oldal.
Remélem nem haragszotok meg ha meg kérdezem mikor várható pontosan a következő Warcraft képregény.
Még egyszer nagyon bejön az új oldal.
Előre várom a választ.
Morg
--- Idézet vége ---
Sajnos nem mostanában. A részleteket lásd egy hozzászólással lentebb.
Morg:
Heló nagyon jól néz ki az új oldal.
Remélem nem haragszotok meg ha meg kérdezem mikor várható pontosan a következő Warcraft képregény.
Még egyszer nagyon bejön az új oldal.
Előre várom a választ.
Morg
Aldarion:
--- Idézetet írta: Szeder ---World Of Warcraft 00: Köszi. Szeretem a Warcraft képi világát, szerintem nagyon szép, ez se kivétel. Remélem, belefér nektek majd további füzet is.
--- Idézet vége ---
Sajnos egyelőre nem. Régóta szeretném megcsinálni, de idestova kb. egy éve felvetődött, hogy állítólag a Delta Vision kiadó szándékozik megjelentetni. Próbáltunk informálódni ezügyben, de csak annyit árultak el, hogy igen, tárgyalnak a WildStormmal magyar megjelentetésről, de az idei kiadói tervben nem szerepel cím szerint - azért így fogalmaztam, mert a listán van egy olyan tétel, hogy "+ 3 meglepetés". Hogy ez mit takarhat, arról fogalmunk sincs, de nem kizárt, hogy a jelenlegi két kényszerpihenős sorozatunkat, a WoW-ot és a Forgotten Realms-et is magába foglalja.
Röviden: Bizonytalan a sorsa, noha én szeretném folytatni. De majd meglátjuk mit hoz a holnap.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése