HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Aldarion:
Ez igaz, de például az én esetemben előfordul, hogy egy-egy szuperhősös füzetből elolvasok egy sztorit, utána kihagyok párat, főleg ha nem öszefüggő, mert nem fog meg. Ilyen esetben egy ilyen ismertető alapján azonnal el tudom dönteni. (Mondjuk az is igaz, hogy szuperhősök terén tényleg nagyon kevés dolog köt le...)
talgaby:
Lehetni lehet, csak ahhoz el kell mászni egészen az adott füzetig, hogy az idetévedő láthassa... és akkor meg már amúgy is ott van az egész galéria, hogy lássa kicsiben, miről van szó, odáig meg csak böngésző érdeklődő nem biztos, hogy bemegy, általában a borítóknál fordulnak vissza az emberek.
Aldarion:
A kérdés jogos, és igen, régebben volt ilyen. Én, ha lesz egy kis időm, a magam munkáihoz írok majd egy pár mondatos ismertetőt, de persze nem szólhatok mindenki nevében.
Galamb:
--- Idézetet írta: Recsi ---
--- Idézetet írta: godemperor ---Warlands! Még Warlands-t!
--- Idézet vége ---
Egyik első cikkem pont a Warlands-ről szólt a Tattooban.
--- Idézet vége ---
Jól hangzik, asszem bele is kezdek!
Amúgy Recsi cikke apropóján is kérdezném, hogy van rá esély, hogy megint lesz néhány mondatos történetleírás ("fülszöveg") az adott képregényhez a galériákban? Mert ha jól emlékszem, régen voltak ilyenek, jó volt tudni, hogy miről szól a történet, én ezek alapján válogattam a régebbi honosítások között.
Persze, megértem, hogy túl nagy meló lenne.
Előre is köszi a választ!
godemperor:
Na az össze is foglalta,miért is komálom annyira azt a képregényt,úgy egy az egyben.Legalább nem fárad el az ujjam... Jjjja és FOR THE EMPIRE!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése