HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
zajrus:
Nekem is megvan szal én inkább úgy olvasom újra
Sepi:
--- Idézetet írta: Aldarion ---Ha van még akkor jöhet majd az is.
--- Idézet vége ---
Az összes szám fel fog kerülni idővel.
Aldarion:
Sepi, teeee...! Most már tudom, honnan volt ismerős a Hepiend cím... Valóban, ebből bátyámnak meg is volt kőkeményen egy szám, méghozzá a 6. De hogy én azt hányszor olvastam el, anyám... Köszi, ez jól jött. Ha van még akkor jöhet majd az is.
Ami pedig az említett sztorit illeti: Ha megmondod melyik az, és hogy eredetileg melyikben jelent meg, meglátom mit tehetek érte. Feltéve, hogy hogy nem foglalja ezt is a Knet csapata, mint majd az összes Conan címet...
trougal:
Nekem ugyan megvan a Hepiend Magazin összes száma , de azért jó érzés volt rápillantani a kezdő lapra . Már-már azt gondoltam egy új Conan történettel leszek gazdagabb . Viszont bátran ajánlom midenkinek, aki még nem ismesrné ezen számokat . Igazi klasszikusok . Eredeti Howard történeteket vettek alapul . Bár én a Buscema féle feldolgozásokat kedvelem , ezek is nagyon jók . Kis szépséghibája lesz majd a második évad szériájának , hogy egy történetet a közepétől kezd majd el . Mondjuk , ha a honosítók ezt kiegészítenék teljes történetté az nagy vívmány volna minden Conan rajongó számára .
Sepi:
Frissültünk!
Hepiend Magazin #01
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése