HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
talgaby:
trougal: A Marvel szinte biztos kiadta, mert a Conan-szériájuk elég hosszú ideig jóformán Howard novelláinak feldolgozása volt. Csak van három akadálya annak, hogy miért lenne bajos kirakni ide:
- A KTN eszméletlen mennyiséget foglal belőle, bár gőzöm sincs minek, mikor lassan 5 éve egy árva füzet nem készül belőle.
- A Marvelesek megoldották pár szám után, hogy egyetlen folyamatos kalandba fűzték a novellákat, és nem feltétlen csak az összefüggőeket. Elég sok az utalás már keresztbe-kasul. Amikor még úgy volt, hogy kitesszük ide a legelső szériás Vörös Sonjákat, volt egy crossover közöttük, ott kellett ezt belátnom.
- A kriminális nem fedi még halványan sem, milyen minőségű digitális változatok léteznek abból a neten. És mivel jó 30 éves vagy még régebbi füzetekről van szó, még beszerezni se könnyű őket, reprint meg szintén csak több évtizedes van. (Hacsak a Dark Horse nem adja ki ezeket is, mint a Dymanite a régi marveles Vörös Sonjákat.)
SithLord:
Üdv! Hepiend Magazin ,hehe természetesen nekem is megvan minden szám,valahol a padláson nylon és dobozba rakva,mindjárt fel is megyek megnézni,hogy milyen állapotban vannak...
Farek:
Emlékszem, annak idején egy jó barátomnak megvolt egy csomó belőlük, többek között ez is, és amikor ez a Megtorló történet megjelent magyarul is, emlékeztem rá, hogy simán kimaradt az az oldal, [span style=\'color:#000000;background:#000000\']amin a fickó bejét bekapja a metró ajtaja[/span]. Gondolom, nem merték betenni annak idején, hogy mennyire durva. Végül is tényleg az.
trougal:
Howard : Conan a bosszúálló címen jelent meg a történet . Eredeti címe The Hour of the Dragon . A Hepiend Magazin III.évf. 1.számától a 6. sz.-ig folytatták . Bíztos , hogy a Marvel közölte a korábbi epizódokat is . Ki tudja nálunk milyen szerkesztői megfontolásból lett torzó .
Nulladikalany:
Nekem a második szám az első képregényeim egyike volt, amit régen olvastam. Meg is lenne, ha öcsém nem darabolta volna szét. Igazi ritkaság, télleg nehéz beszerezni. Akárcsak a régi Batman meg Pókember füzeteket.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése