HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
godemperor:
Üdvözlet a Hepiend magazinnak,mindig öröm gyerekkori kedvencekkel találkozni,mostanság gondolkoztam rajta hogy előásom őket,de akkor hadd pihenjenek,majd nálatok követem,végülis így még izgalmasabb is lesz...
Aldarion:
Köszi az értékelést De milyen hibákat találtál? Már csak azért, hogy javíthassuk ha olyan kaliberű dologról van szó...
Egyébként azt valóban nem lehet mondani, hogy összecsapott lenne, mert ezzel a számmal értünk a történet feléhez. Eléggé hosszú történet, nem csoda, hogy a regény változatot is két kötetre bontva adták ki idehaza...
grey gargoyle:
Elolvastam és értékeltem a hírvivő hatos részét, és örülök, hogy nincs vége. Még mindig nem összecsapott vagy erőltetett, a hatodik rész után is élvezet olvasni. Amikor belekezdtem ebbe a részbe, kicsit féltem hogy összecsapott lesz, de szerencsére csak egy része lett lezárva.
5,5,5,4 est adtam az értékelésre, volt benne 2 kisebb hiba.
Sepi:
Frissültünk!
Clive Barker - A Hírvivő #06
Sepi:
Viszont van a Conan Saga sorozat, ebből válogaták össze a Hepiend magazinba a történeteket. Ezekben a régi sorozat történetei voltak csak fekete-fehérben (ezért fekete-fehér a Hepiendben is). Elég sok sorozatot adtak ki így a Marvelnél újra, és ebből a Conan Saga volt a legnagyobb, 97 szám jelent meg belőle. Tehát ezeknek a feljavítása, nem volna nagy gond, és ebből ki lehetne pótolni azt a hiányzó történetet. Csak kérdés, hogy beszkennelték-e azt a számot is, mivel a 97 számból 62 nem szkennelt be senki, és a Hepiend sem haladt sorban a történetekkel.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése