HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (18/426) > >>

Pepea:

--- Idézetet írta: zozi56 - 2012. Május 21., 12:15:11 ---Be tudnád jelölni, mire gondolsz? Az is jó, ha megmondod, melyik pixeleknél kell nézni, mert én nem látok semmit. (Meg hogy nehogy félreértsük egymást: erről az oldalról van szó, ugye?)

--- Idézet vége ---
Bocs, következő oldal, zöld színű feliratnál. (doboz, sárga betűkkel).

zozi56:
Be tudnád jelölni, mire gondolsz? Az is jó, ha megmondod, melyik pixeleknél kell nézni, mert én nem látok semmit. (Meg hogy nehogy félreértsük egymást: erről az oldalról van szó, ugye?)

Pepea:
Nagyon szépen köszönöm új D&D képregényért, egy részvétem van, kreditnél, "elfelejtetted" réteget kikapcsolni? Mert lehet látni háttérben eredeti szövegek montázs félbeszakítás.  :nemtudom:

SithLord:
Üdv! Köszi a Dungeons & Dragons 2.részét,Aldarion,beigli69! :worship: :worship:
Egy alakváltó mindig megkavarja az eseményeket,ahogyan most is ebben a részben.Tetszett,hogy az ork kapitány nem is olyan bugyuta,mint ahogy kinéz.Jó kis harc lesz itt még.Várom a folytatást!!!

Aldarion:
Őszintén szólva mostanság nem. Sok a macera vele, és nincs rá állandó ember, aki a grafikai oldalát csinálná. Viszont nincs elfelejtve, ahogy a többi Warhammer sincs, így pl. a 2. félévben várható a Boom Studios 5. WH40K kötete is. A többit meg majd kiderül, hogy fog alakulni...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése