HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (169/426) > >>

Galamb:
Kösz szépen, pont egy kis X-akták sztorira vágytam, a történet nem volt rossz, csak kicsit az zavart, hogy az író nem élt a képregény adta lehetőségekkel, és nem használt gondolatbuborékokat, amikor kellett/lehetet volna. Lehet hülyeség, de engem eléggé zavar, amikor a képregényfigurák hangosan magukba beszélnek.
 Rajzok is egész jók, a honosítás kifogástalan, köszönöm!      
U.I.: és külön hatalmas hála a tartalomleírásért, jó hogy Ti adtok  az olvasok véleményére, javaslatára; nem akartok politikusnak menni?

Recsi:
Csak megerősíteném Doki szavait, igen folytatjuk az X-aktákat. A #21., a sztorit lezáró füzeten már dolgozunk, remélhetőleg májusban jön.

dr samson:

--- Idézet ---Van egy Kérdésem:az X-Akták sorozat összes részét megakarjátok honosítani?Előre is sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!!!!!
--- Idézet vége ---
Recsi eléggé elfoglalt manapság, szóval én válaszolok helyette. Én úgy tudom, hogy egyelőre folytatja, ameddig van, vagy ameddig bírja, szóval igen, lehet, hogy az összes honosítva lesz.  
És neked is kellemes húsvéti ünnepeket és sok pirostojást!

keildavid:
Recsi és beigli69 köszönöm az X-Akták 20.számú sztori honosítását!Elöször azt hittem,hogy nem lesz folytatása,de most mégis megtörtént!!!
A főoldal címen "Az igazság odaát van"helyet "A képregény ideát van..."!Hűűűha,ez nagyon jól hangzik,mert ez az X-Akták szállóigéjét hangsúlyozza!Nagyon jó,érdekes!
Van egy Kérdésem:az X-Akták sorozat összes részét megakarjátok honosítani?Előre is sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!!!!!
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok nektek és a HálóZsák csapatnak!!!!!

Sepi:
Nem várható (ahogy azt már párszor elmondtuk), hiszen valószínű hogy ki fogják adni.

És ezen kívül pedig:

Frissültünk!
X-Akták #020

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése