HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Ben Reilly:
GFT: valami eszméletlenül jó lett. A történet a várakozásaimhoz mérten elborult, nagyon tetszett. Szerintem a rajzok is kiválóan illenek ehhez a típusú és vonalú történethez, le vagyok nyűgözve.
godemperor:
Persze ízlések és pofonok, de Piroska legfeljebb a borítójával fogott meg. Nekem sem a rajzok, sem a sztori nem tűntek kiugrónak.Nem rossz,nem rossz,csak valami plusz hiányzott. Fordítás és beírás ötös... A Warhammer tetszik, bár itt-ott megy a spórolás a hátterekkel,a főalak mögötti egyenszürke nem elegáns megoldás...
beigli69:
GFT #1:
na ezt már alig vártam hogy olvashassam Doki, Reavenhart (ez a név honnan jött? ismerős, de nem tom honnan ) remek munkát végeztetek. Bár a képregény grafikai milyensége gyakran nagyon elüt a borítótól, a belső tartalom bőségesen kárpótol ezért.
És bár véresnek tűnnek az történetek, az eredetiekhez képest, ez a későbbiekben nem lesz ennyire szembeötlő... (alig várom a többi történetet - tudom, tudom ez nagymértékben rajtam is múlik )
jukjuk:
Aztamindenit! Ilyen jó kis bögyös Piroskát, mint ami a címlapon virít, még nem láttam. Klassz lett volna ha a történetben is ilyen pipi kolbászol, lehetőleg minél kevesebb ruhában. De egyébként nekem tetszettek ezek a rajzok, jól illettek a sztorihoz, és a színek is nagyon remek hangulatot teremtettek. Az meg, hogy volt benne egy "kis" belezés...... Összességében elmondhatom, hogy nagyon megfogott a Grimm Tündérmesék bemutatkozó része. Úgyhogy a folytatásra én is vevő vagyok!
Köszi!
Szeder:
És a a Grimm Tündérmesék is nagyon tetszik. Én is örülök, hogy elkezdtétek forítani a sorozatot. Kifejezetten érdekes leírása a történetnek. Eddig mese feldolgozás vonalról csak a Fables-t ismertem.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése