HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Galamb:
Köszi a reagálást.
--- Idézet ---de ez valamiért elsikkadt
--- Idézet vége ---
Kár, pedig izgalmas új megközelítése ez a zombi témának.
Mindegy, reménykedni lehet, hátha egyszer újra előveszik.
talgaby:
--- Idézetet írta: galamb ---azt mondjuk megjegyezném, King Bangor-i, nem Mangor-i, de lehet, hogy ez eredetileg is le lett gépelve)
--- Idézet vége ---
Valószínűleg én gépeltem el. Elég régi igazság szerint ez a fordítás, még a borítója is, csak annyi kavar volt vele, hogy most, az új oldalon, az új frissítési rendszerben tudtam végre neki értelmesen helyet találni.
Anthem valójában annyival nem öregebb mint a többiek, pár évről van szó, csak a fiatalabbak szeretik ugratni a korával. A második részben látszik majd, hogy a rajzoló tud azért idősebb embereket is rajzolni.
És nem, a befejező rész se lesz sokkal összetettebb. Ez eredetileg egy felvezető mini lett volna egy sorozathoz (vagyis inkább egy minikből álló történetfolyamhoz, nem tudom, ebben a számban írja-e az író, de ő a Bloodrayne-képregények elkövetője, és gondolom, hasonló rendszert akart), de ez valamiért elsikkadt. Ennek ellenére szerintem egy pofás akciósztori, egész kellemes beszólásokkal és tetszetős képekkel, így nagyon örülök, hogyí végre megjelentethettük.
Aldarion:
--- Idézetet írta: beigli69 ---na akkor Warhammer a Háború műhelye:
Nagyon jó kis többszálra szakított, majd ismét összefonódó cselekménnyel rendelkező története kaptunk 5 részre bontva. Gratula Aldarion remek fordítás és beírás. Nagyon teszik a Birodalmi emberek - teuton lovagok (németes nevek) és a törpe - viking párhuzam (bevallom nem voltak sima warhammer előismereteim, csak szörnyügyileg egy kevés)
A vége pettyet nem tetszik, de ha jól tudom, akkor a későbbiekben majd kiderül egy-két dolog
--- Idézet vége ---
Nos, igen. A Warhammerről mindenek előtt azt kell tudni, hogy nem egy fiktív háttér világon játszódik, hanem az általunk ismert Föld, azon belül is Európa kapott fiktív középkori történelmet. Jól látod a párhuzamot, hisz a sokat emlegetett Birodalom voltaképp egy alternatív Német-római császárszág, tehát ne csodálkozz a Teutonokon se.
És igen, a Tűzhalálra ítélve sok kérdésre választ ad majd, a 3. fejezetből például kiderül a Háború Műhelyét záró ütközet végkimenetele is.
Ja, és még valami: a 3. kötetben, a Crown of Destructionben majd lesz egy Skavenek által rajzolt térkép a Birodalomról. A rajta szereplő kommentek nagyon készek, és történetileg is rendkívül korrektek. De majd meglátod. Hamarosan.
Ja, és ha már itt tartunk, neked meg gratula a grafikai munkákért.
Galamb:
Kösz szépen! Érdekes sztori, bár nekem így kissé rövidnek, összecsapotnak tűnik, vagy a 2. rész hosszabb lesz? De igaza van az írónak, van még benne potenciál. Az elején meg a mondat, miszerint eljött a világvége pontosabban az USA. vége, elég undorítóra sikerült, hacsak nem O'connell irónikus akart lenni.
A rajzok is jók, bár nem ártott volna, ha Athem arca tükrözi is, hogy idősebb a többieknél. Nagyon egykorúnak a tűntek szwsz a lányok az illusztráció alapján.
A honosítás is jó volt, (azt mondjuk megjegyezném, King Bangor-i, nem Mangor-i, de lehet, hogy ez eredetileg is le lett gépelve)
beigli69:
Köszi Talgaby hogy végre kikerült a Sötété 48
Remek történet, remek rajzok, és legfőképp kitűnő fordítás... kár hogy eddig csak 2 rész jött ki... í8és kár hogy senki sem cdsinált még belőle játékot
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése