HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (161/426) > >>

keildavid:
A Warlandsról úgy tudom az a Comixart örökségből való!Én úgy tudtam sok sorozatnak nem jelent meg a folytatása,mint pl.a Becstelen#0,#3,#4,a Bölcsek legendája,a Magdalena,a Fathom,a Síró ördög utolsó része,az Isteni kiváltság,a Shidima,a Gear Station(ideáig a Comixart örökségről),a Killer 7,az interjú egy vámpírral(mellesleg ha jól olvastam az impresszumba,ez egy 12 részes minisorozat!),továbba A nekromanta,Rex Mundi,Soul Reaver,a Rémálom az Elm utcában,a Péntek 13,a Dark Days,a Requiem,A sötét víz kalózai,Sláine és Az idő kereke!Nem ezzel rosszat mondani,de ezek közül nem lehet tudni hogy melyiküknek lesz folytatása!Mert némelyikük kérdéses,illetve lezárt,vagy befejezetlen ez a téma!

talgaby:

--- Idézetet írta: StakDrone ---A S48-cal volt még egy gondom. A főoldalról betöltve nem volt világos számomra, hogy melyik kategóriába soroltátok be.
--- Idézet vége ---
Ööö... a hírben ez áll:
"Lesz itt lövöldözés, bunyó, lövöldözés... szóval minden, ami egy akcióképregénybe kell."
Ezzel próbáltam finoman és egyértelműen utalni, hova került. A "dark"-tól ez nagyon messze van.

Sepi:

--- Idézetet írta: dr samson ---Fogd fel úgy, mint egy kis testmozgást, hogy pár kattintással többet kell csinálnod.
--- Idézet vége ---
A másik fele, hogy évek óta így van a HálóZsákon a képregények elérése, és eddig soha senkinek nem volt baja vele.

dr samson:

--- Idézet ---Esetleg kooperárhatnátok velük, és fordíthatnátok ti is, mert ahogy látom lassan megy.
--- Idézet vége ---
Nos, kooperálok én velük elég sokat, csak nem ilyen témában. Ez az ő projectjük, nem szólunk mi ebbe bele. És miért menne lassan? Tudtommal havi egy rész megy ki belőle náluk, eredetileg sem jelent az meg gyakrabban.  

--- Idézet ---Tényleg jó lenne, ha végre vissza lehetne vezetni a főoldalról benyíló képregényeket a kategóriákba, mert ez így gáz.
--- Idézet vége ---
Ha jól emlékszem, eddig te vagy az egyetlen, aki emiatt panaszkodik. Másik párszáz embernek jó úgy, ahogy van, szóval szerintem nem nagyon lesz variálva. Egyelőre biztos nem. Fogd fel úgy, mint egy kis testmozgást, hogy pár kattintással többet kell csinálnod.  

StakDrone:
Sötét 48:
Hát ez tényleg elég sötét...
A rajzok egész jók (8/10), bár lehetnének jobbak a színek, mert ez a transzformerszes csillivilli színvilág nemigazán illik a sztori hangulatához.
A történet viszont csapnivaló (0.00001/10). Technikailag is értelmetlen, abszolúte sablonos a 986ezredik rókabőr a zombi témáról. És süt belőle a " szegény amerika megint megkapta, de őt nem törheti meg senki, mert a végén úgyis mi leszünk a hősök, bezzeg a gonosz terroristák" vonulat, ami számomra gyomorforgató.
A fordítás és beírás ahogy kell profi, azt nem is méltatnám.

Ha már jó - tényleg jó, és nem rókabőrös - zombi sztorit akar valaki olvasgatni, akkor keresse elő a "The Walking Dead" című képregényt, ami tényleg üt, eredeti, nem sablonos, és olyan sztorija van, hogy összecsinálja bárki magát a gyönyörűségtől. Valamelyik képregényes oldalon fordítják magyarra is, de még csak 7 rész készült el. Elég hibásan "Élőholtak"-nak fordítva a címet. (aki végigolvasta mind az 59 részt, az tudja miért írom ezt)

A S48-cal volt még egy gondom. A főoldalról betöltve nem volt világos számomra, hogy melyik kategóriába soroltátok be. Kerestem a Hálódarkon, nem volt. Kerestem az egyéb gondolatébresztőben, nem volt. Kerestem a sci-fiben: ott sem volt. Aztán láttam, hogy van egy "Akció" kategória is (bakker melyik képregény nem akció???)...
Tényleg jó lenne, ha végre vissza lehetne vezetni a főoldalról benyíló képregényeket a kategóriákba, mert ez így gáz.

+++

Ja igen: a New Generations Comix fordítja a The Walking Dead-et. Köszönet érte nekik...
Esetleg kooperárhatnátok velük, és fordíthatnátok ti is, mert ahogy látom lassan megy. Egyébként a fent említett alkotás egyértelműen Hálódarkos kategória.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése