HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
SithLord:
Üdv! Köszi a Dragonlance befejezését Aldarion,beigli69!
Most akkor a Fizban tényleg tollá változtatta magát?Összeségében ez a képregény,kiválló volt minden tekintetben!Ha lesz folytatása a jövőben,akkor engem az olvasói között tudhatsz!
Az ERŐ legyen veled!!!
SithLord:
Üdv!Köszi az új Street Fightert talgaby,Kendra!
Kiváncsi leszek,hogy Killer Bee mikor eszmél fel,hogy ki is ő valójában...A végén azt a szőke thai harcost nem ismertem fel,de majd kiderül,hogy kicsoda.. A történet és a rajzok továbbra is jók.Várom a folytatást!
Az ERŐ legyen veletek!!!
Aldarion:
Hogy a folytatás mikor jön, arra azért nem merek időpontot mondani, mert többször elkövettem azt a hibát, hogy kijelentettem, ekkor és ekkor jön az új szám. És általában lett nagy pofára esés, meg utána kaptam pár számonkérést is...
És igen, én foglalom őket. Sőt csinálom is, ahogy időm engedi, noha a Forgotten Realms jövője sajnos bizonytalan, mert a Delta Vision kiadó fontolgatja a magyar kiadást belőle. Mindazonáltal, ha mégsem jelenne meg magyarul, akkor biztosan meg fogom csinálni azt is.
keildavid:
A Dragonlance Krónikák képregény nagyon érdekes,fantasztikus!5 csillagos remek munka tőled Aldarion!Köszönöm ennek a befejező résznek a honosítását!Ami a folytatást illeti!Téli éj sárkányairól csak annyit mondanék,hogy a folytatást nem most várom,még lesz rá időd bőven!Talán pár hónap múlva jöhet a folytatás!De persze bármi lehetséges,talán a jövő hónapba is lehet!Azt nem lehet előre megtudni!Szóval sok sikert kívánok neked Aldarion!Megnéztem a foglalási listát,ha jól látom a Dragonlance és a Forgotten Realms minden sorozatát lefoglaltad!HŰHA!Ez aztán érdekes!Akkor ez azt jelenti,hogy azokat te fogod honosítani?
zozi56:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1540&catid=15&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Sárkánydárda - Az őszi alkony sárkányai 08 (befejező rész)[/a]
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése