HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (156/426) > >>

Aldarion:
Azt hogy szembe fordul-e az apjával, nem mondom el, majd kiderül akésőbbiekből, de azt biztosra veheted, hogy jól alákavar az amúgy is fortyogó eseményeknek.

SithLord:
Üdv! Köszi a A Hírvivő #07-t Aldarion,beigli69!    
Jó volt ez a rész is.Kiváncsi vagyok,hogy Tommy-Ray hataloméhsége miatt neki megy e apjának?
Várom a folytatást!
Az ERŐ legyen veletek!!!  

Aldarion:
Az ilyesmin nem szokásom megsértődni, örülök, hogy van aki érdeklődik. A magyarázat csak annyi, hogy az új oldal beüzemelése során minden csúszott egy kicsit, és mivel a hírvivő amúgy is elég hosszú (igen, jól tudod 12 füzet a teljes történet) ráadásul a borítók előre elkészültek, úgy voltam vele, hogy ebben a hónapban egy grátisz megjelenéssel visszatérek az eredetileg eltervezett ütemtervemhez, és innentől valóban csak havi egy füzettel haladunk tovább. Ha van még kérdésed, nyugodtan tedd fel, bármikor szívesen válaszolok, már csak azért is, mert igazán megtisztelőnek érzem, ha valaki szóban is hajlandó véleményt nyilvánítani egy-egy munkámról.

keildavid:
Köszönöm Aldarion és beigli69 a Hírvivő 07.részét!Mozgalmasan kezdtek haladni az események!Ha jól emlékszem ez a Kissoon nevezetű öregember az 1-2.részben jelent meg!Most újból megjelent!Ne sértődj meg Aldarion,de van néhány kérdésem!
Hogy lehet ez,hogy ilyen gyorsan megjelent?A 6. része április 7-én jelent,és azóta csak 20 nap telt el és ma ki lett rakva!Ilyen jól haladtok?A Hírvivő az 12 részes,ugye?A maradék 5 részét a következő 5 hónapig fog haladni?
Nos mára ennyi a kérdésem!Végezetül még annyit mondok,hogy sok sikert és szerencsét kívánok nektek Aldarion és beigli69!

Sepi:
Frissültünk!
Clive Barker - A Hírvivő #07

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése