HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
trougal:
A Warhammer mid grafikailag , mind pedig történet fűzését illetően lebilincselő olvasmány . Nagyon hálás vagyok ezért a honosításért . A havi frissítés nagyon előnyös számunkra .
SithLord:
Üdv! Köszi az Warhammer-Tűzhalálra 2.részt! Aldarion,beigli69!
Szegény paci,sajnáltam az elmúlását.Kiváncsi vagyok,hogy egy ilyen szorult helyzetből,hogyan fognak kiszabadulni hőseink!A történet,grafika,honosítás továbbra is kifogástalan,ebbe nagyon belenyúltál!
Én teljesen elégedett vagyok a történetek megjelenésének a gyakoriságával,ha ennél gyorsabban jelennek meg,annak csak örülni tudok!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!
Aldarion:
Hát igazság szerint úgymond csak véletlenül jött így össze. Én mindenképp ki akartam tenni a Hírvivő 7. és a Warhammer 2. fejezetét, mert ez mind a kettő az áprilisi adagba tartozott, csak mint azt már írtam, az új oldal üzembeállítása miatt ezekkel elcsúsztunk egy kicsit.
Ami a vasárnap-hétfő-kedd frissítést illeti, bevallom őszintén, hogy nem túl valószínű hogy a közeljövőben megismételnénk, megmaradunk a (már ha sikerül) heti egy füzetnél, de legrosszabb esetben is szeretnék havi három munkát fixen kiadni a kezeim közül (ide értendő a Dragonlance, a Hírvivő és a Warhammer) Emellett egyéb dolgokon is munkálkodok, de azok még csak kezdeti stádiumban járnak, úgyhogy róluk bővebben majd a maguk idejében.
A választás, nos legtöbb esetben valóban a kedvenceimre szokott esni, de nem egy olyan eset is volt, hogy valaki a figyelmembe ajánlott egy képregényt, és mivel érdekelt, így megcsináltam. Ilyen például a mai Warhammer.
Ja, és mielőtt elfelejteném: Igen, öt részes ez a mini, de ez csak a második része egy három kötetes sorozatnak. Az első kötet a Háború műhelye, azt követi a Tűzhalálra ítélve, és van még egy négy részes harmadik kötet, a Pusztítás koronája. Utóbbit természetesen olvashatod majd a mostani sztori lezárása után.
A jó kívánságokat köszönjük, májusban pedig jön a folytatás.
keildavid:
Köszönöm a Warhammer képregényt Aldarion és beigli69!Ez aztán egy érdekes projekt tőletek,hogy mind a 3 napon ti raktatok fel egy-egy képregény!Ráadásul ezek érdekes fantasy történetek!Aldarion van néhány kérdésem!Ezeket a képregényeket amit honosítasz,azért választottad,mert ezek mind a kedvenceid?Ez a Warhammer egy 5 részes mini,ha jól láttam a belső borítón vagy nem így van?
Ti ketten terveztek még ilyen honosítást,hogy mindhárom napon(vasánap,hétfőn,kedden)a ti munkátok lesznek kirakva?A kérdés alatt úgy értettem,hogy havonta egyszer terveztek-e ilyen frissítést!
Vasárnap Dragonlance,hétfőn a Hírvivő és kedden a Warhammer!Szerintem ez egy jó ötlet!
Végül még annyit akarok mondani kettőtöknek,hogy sok sikert és szerencsét kívánok nektek a következő honosításotokhoz!A Folytatást természetesen nem most várom,hanem majd úgy egy-két hónap múlva!
dr samson:
Frissültünk!
Warhammer-Tűzhalálra ítélve
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése