HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
exactlee:
Majd egyszer lesz új rész. De ne mmostanában ha én fordítom. Még régebben felajánlottam Blixxxának, hogy ha talál helyettem másik fordítót, akkor viheti, de eddig tudomásom szerint nem csapott le rá senki. Szóval ha valaki ellenállhatatlan késztetést érez hogy lefordítsa a további részeket akkor az jelezze szándékát Blixxxa és/vagy az én irányomba.
talgaby:
Az első rész még nagyon, nagyon, nagyon régen készült. Valamikor az ősidőkben.
És hogy a fordítója folytatja-e... annak tekintetében, hogy mióta nem jelent meg tőle új dolog... sajnos sok esélyt nem adok így rá. Pedig tényleg jó lenne.
Morgan Le Fey meg egyszerűen része az Artúr-legendának. Nézd meg a legutóbbi hiperrealista (most próbálok ezen nem röhögni) feldolgozás kivételével bámelyiket - van belőle vagy három tucat - (van egy tv-film Sam Neillel, a Hallmark szokta adni, az egész jó), és megtudod, ki ő.
keildavid:
HŰHA! De jó, hogy ennek is megjelent a folytatása A Camelot 3000-nek! Bár van két kérdésem! Az első része mikor lett honosítva?
A történet utolsó oldalán szerepel egy Morgan Le Fay nevű nő! Az nem véletlenül ugyanaz, akit a Chronopolison levő Bosszú Angyalai vol.3. első részeiben szerepelt?
Végül még annyit, hogy exactlee és Blixxxa sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz! Reméljük mindannyian, hogy még lesz ennek folytatása!
Sepi:
Frissültünk!
Camelot 3000 #02
Galamb:
A Hálózsák Pictures bemutatja: Hamupipőke. A Grimm testvérek műve nyomán írta Johann Wolfgang Goethe, rendezte Alfred Hitchcock.
Nagyjából így tudnám összefoglalni a részt. Már a Piroska történet is tetszett, de ez bazi jó lett, jó kis sötét hangulat, és a csattanó a végén szintén jól sikerült, a honosítás is elsőosztályú, .
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése