HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (150/426) > >>

keildavid:
Na ja, mindenesetre köszönöm a választ aldarion. Csak azért kérdeztem, mert a Spawnból igazság szerint a #1-110. és a 147-155-ig mindegyiküket el lehet olvasni. Meg ami hamarosan itt is lesz honosítva,amely a "Foglalási listán" van! És az utóbbinál (a #155-résztől) az kiderült, hogy lesz folytatása, a Comicsknighton már kérdeztem! És igazából a #111-146. részei a legfurcsább, mert én nem láttam semelyik honosítóoldalon, hogy ki lett rakva. Szóval ezt nem értem, hogy ezek lesznek vagy nem lesznek honosítva-e.

Aldarion:
Amennyire tudom, bár nem igazán én vagyok a Spawn illetékes, egyelőre csak "hiánypótlás" a cél, vagyis ki akarják pótolni a sorozat magyar számaiban tátongó hézagokat. Ha ezzel végeztek, gondolom én, akkor jön majd a folytatás is.

keildavid:
Nos Recsi köszönöm az infót. De ez már a hétvégén már kiderült!

Recsi:

--- Idézetet írta: keildavid ---Ööö...dr samson az 57.és az 59.oldalon levő képek ismétlődtek!Ez valami félreértés? (BSG Origins - Baltar TPB)
--- Idézet vége ---
Orvosolódott a dolog.

keildavid:
Van egy-két dolog, amit tudni szeretnék a Spawn honosításról. A képregénytár.neten fenn van a Spawn #1-8, #10, #26-27 és #38-41, #91-100, #101-110. A Chronopolison fenn van a Spawn #42.( Ha ezeket jól mondom!)A Comicsknighton a #150-154, de ennek is tervezik a folytatását! Nálatok fenn van a #147-149. És továbbá ezeket is tervezitek, ami a "Foglalási listán" szerepel! A következők: Spawn #09, 11-25, 28-37, 41-90. Ez eddig érthető! Egy kérdés. A Spawn #111-146. részei nem szepelnek sehol. Ezeket nem honosították? Vagy hogy van ez? Ezt én igazából nem értem  .

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése