HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (149/426) > >>

talgaby:
Idővel muszáj, nem lehet egyetlen koncepcióra építeni száz részeket, ez még a szuperhősös sorozatoknál se megy. Nekem se tetszett anno, amikor néhány év után teljesen más irányba kezdték el terelni a Witchblade-et, de ha nem lenne a mostani eszement Pengeháború, rájöttem, hogy kifejezetten élvezetes lett a sorozat annak ellenére, hogy tényleg lassan távolabb nem is lehetne attól, amikor még Michael Turner ugródeszkája volt a képregényipar nagyjai közé. Hosszú távon a változás elkerülhetetlen, akár örülünk neki, akár nem.
Még ha bizonyos kiadók bizonyos főszerkesztői körömszakadtáig is ragaszkodnak a huszonéves egyensúlyi helyzetek visszaerőltetéséhez.

holloo:

--- Idézetet írta: talgaby ---Vagy csak nem érdekel senkit. Spawnnál volt egy rész, amikor nagyot zuhant az olvasottsága, és ahogy olvastam, a színvonala is, az egész Armageddon-hajcihőt azért találták ki, hogy a megszűnéstől mentsék a sorozatot már, ami azóta sincs valami nagyon izmos helyen az eladásokban (nem szoktam kitérni rá, de annak ellenére, hogy az Image szempontjából listavezető, elég gyatra az összesítettben).
--- Idézet vége ---

Ez egyébként nem is csoda. Amikor itthon is megjelent még én is a rajongók közé tartoztam, de már a tiszavirág életű magyar megjelenés vége felé is érezni lehetett, hogy kezd elfogyni a szufla a sorozatból. Meg gondolom sokaknak nem vette be a gyomra MacFarlane nagyképű nyilatkozatait és egyéb megnyilvánulásait sem. Az Armageddon-t én egy kicsit erőltetettnek érzem, nekem sokkal jobban bejött a kezdeti lázadó, de tulajdonképp csapdában lévő Al figurája. Sajnos azóta már egy kicsit más irányba mentek el...

talgaby:
Megszűnni biztos nem szűnt meg, és most egy darabig nem is fog. Pláne amíg McFarlane kézzel-lábbal hadakozik, hogy megmaradjon.

keildavid:
Ezzel te azt akarod mondani talgaby, hogy a Spawn #111-146. részei nem lesznek honosítva semelyik honosítóoldalon? És ha már a megszűnéséről van (talán) szó, a comicvine.com-on láttam, hogy a Spawn #191. résznél tart vagy megszűnt (?). Legalábbis a külföldön idén áprilisában jelent meg.

talgaby:
Vagy csak nem érdekel senkit. Spawnnál volt egy rész, amikor nagyot zuhant az olvasottsága, és ahogy olvastam, a színvonala is, az egész Armageddon-hajcihőt azért találták ki, hogy a megszűnéstől mentsék a sorozatot már, ami azóta sincs valami nagyon izmos helyen az eladásokban (nem szoktam kitérni rá, de annak ellenére, hogy az Image szempontjából listavezető, elég gyatra az összesítettben).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése