HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
talgaby:
Nekik is muszáj vhogy növelni a bevételt. A Pókemberes szám meg már elhagyta a háromnegyed milliót, és nem mernék megesküdni rá, hogy nem fog még elmenni egy szebb adag a következő hónapokban.
Aldarion:
Ami engem igazán zavar, az az a tény, hogy a Dl, a FR, és a WoD&D olyanok miatt csúszik, mint a Barack the Barbarian. Oké, aláírom, hogy marha nagy kereslet volt az Obamás pókemberre, egyik ismerősöm említette, hogy az ötödik utánnyomás is mind egy szálig elfogyott, de akkor is, ne az amerikai elnökből akarjon már megélni az országa képregényipara...
talgaby:
A DDP-nek voltak jogi gondjai, de inkább anyagi problémákkal küzd, azzal viszont már elég régóta.
Aldarion:
Nos, ha jól értelmezem a dolgokat, akkor a kiadó most jókora szünetet tervez tartani a D&D alapú történetek közlésében, itt gondolok mindhárom korábban említett sorozatra. A pontos okokat nem ismerem, de tudomásom szerint a kiadó sem nyilatkozott róluk, viszont annyit tudok, hogy a honlapjukon a Book status lapon az "On Hiatus" jelölést kapta mindegyik cím. Amennyiben jól tudom, ez mindössze csúszást jelent ebben az esetben - legalábbis nagyon remélem -, már csak azért is, mert külön csoportba sorolták a "Canceled" címeket. De ha valaki jobban ért a kiadói mizériákhoz, azoknak itt a link a státusz oldalhoz.
FZoli:
Ott sincsenek fent. Közben rájöttem, hogy mégis láttam új DDP képregényt a múlt héten a Voltron személyében. Ennek ellenére nem értem mi ez a késés a teljes D&D, DL és FR ágazattal. Szerintem valami jogi gubanc lesz a két cég között.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése