HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (146/426) > >>

godemperor:
Mindig felüdülés Warhammert olvasgatni. Annál már csak a Wahammer 40000 a jobb,éééértitek... Tényleg, az Ian Watson féle Inkvizítor stb. könyvek soha nem lettek képregényesítve? Azok a főkedvencek.

holloo:
Köszi az új Warhammert Aldarion, beigli69.  Kimondottan jó kis történetet olvashattunk, mondjuk Abnett mestertől nem is számíthatunk másra. Jó karakterek, remek történetvezetés. A honosítás is nagyon jó lett, bár már ezt is megszokhattuk. Az embernek nincs is más gondja, csak hogy várja a következő részt.

keildavid:
Ez a Warhammer-Tűzhalálra ítélve 3. része nagyon remek. Gault, a boszorkányvadász és Franz Vogel, Averland nagykardja sikerült végül legyőzniük a zombikat. De nagy árat fizettek, mert a sok emberek megfertőzöttek és azok is meghaltak. A vége az nagyon érdekes, mert Gault és Franz Vogel együtt útra indulnak tovább, mint fegyvertársak. Ez nagyszerű volt. Az előző részben Gaulnak volt társa. Egy ló neve Asche, de ő már meghalt, mivel is meg lett fertőzve. A Háború Műhelye befejező történet beszámolása is nagyszerű. Akkoriban még kérdéses volt, mert a befejező rész végén félbe maradt a háború. És most végre megtudtuk, hogy mi történt. Aldarion és beigli69 köszönöm nektek eme Warhammer képregényt!
A Hepiend 02. része is ki lett rakva. Ez nagyszerű. Akkor ezt ti nem felejtettétek el.Köszönöm sepi ezt a képregényt!

Sepi:
Frissültünk!
Warhammer - Tűzhalálra Ítélve TPB
Hepiend Magazin #02

FZoli:

--- Idézetet írta: Aldarion ---Ami engem igazán zavar, az az a tény, hogy a Dl, a FR, és a WoD&D olyanok miatt csúszik, mint a Barack the Barbarian.
--- Idézet vége ---

Amikor azt megláttam majdnem leestem a székről. Dilisek ezek a jenkik!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése