HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
keildavid:
Nagyszerű, remek képregény. E történet első darabja véget ért a Baltar Tpb. Sok érdekes dolgok derültek ki Gaiusról, hogy sikerült-e teljesítenie a feladatot. A vége egy kissé érdekes és szomorú is volt. A szomorú az volt, hogy később tudta meg, hogy az anyja meghalt. [span style=\'color:#000000;background:#000000\'] Az érdekes az volt a történetben, hogy a cylon nő aki visszavonult titkos bázisra. Ott látható volt egy olyan cylon, amelynek vékony testfelépítésük van. A NewGen-en is szerepeltek a vékony végtagú cylon. BuB azt válaszolta, hogy ezek a tovább fejlődött valtozata.[/span]
Nos ezer köszönet dr samson, Recsi és beigli69 a képregényért.
Végül egy kis vélemény: ha ezeket jól mondom dr samson. A hónap első szerdájáról azt hírdetted, hogy ez a sci-fi szerda. De úgy tudom a további projekted a Hulkot a hónap második(Mk) és negyedik szerdáján (v3) honosítasz. A harmadik szerdán meg úgy néz ki, akkor van DC-s szerda. Ha jól mondom ezt is, akkor azon a szerdán olyan képregényeket raksz ki. Mint pl. Supergirl, Tini Titánok vagy a Mini Titánok.
Persze ez attól függ, hogy sokan írnak-e pozitív véleményeket. Mert akkor talán többet is honosítasz, ha van rá érdeklődés. Majd meglátjuk. Addig is sok sikert kivánok neked a remek projektedhez.
dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1376&catid=13&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Csillagközi Romboló: Kezdetek 01.[/a]
SithLord:
Üdv! Köszi a World Of Warcraft 01-t Aldarion,beigli69!
Ez így elsőre egész jó,pörgős volt végig ,tetszett!Várom a folytatást!
Az ERŐ legyen veletek!!!
SithLord:
Üdv!Köszi a Warhammer-Tűzhalálra ítélve 3.fejezetét,Aldarion,beigli69!
Jó volt látni micsoda írtást rendeztek a káósz erői felett.A történet és a grafika továbbra is színvonalas!Várom a folytatást!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!
Galamb:
Tényleg rövid volt, szívesen olvastam volna még pár részt belőle de így is élvezetem. A honosítás király lett
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése