HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
SithLord:
Üdv!Köszi a Grimm Tündérmesék 03-t,Ravenheart,gorgiasz,beigli69!
Kicsit olyan érzésem van,hogy olyan ez a képregény,mint anno a tv-ben a családi kör volt.A történetek jók csak a grafika összecsapottnak tűnik nekem.Tőlem nyugodtam jöhet a folytatás!
Az ERŐ legyen veletek!!!
Dark:
Húúú, Talgaby ezer hála néked a Vörös Sonja képregényekért, álmodni se merten volna hogy egyszer magyarul olvashatom...nagy élmény volt, pláne így, gyűjteményes változatban...
Éljen soká Raiden nagyúr
keildavid:
Az a rejtélyes tanárnő lenne a főszereplő a sorozatban? Nem tudtam, hogy neki van valami jelentős szerepe a történetben.
talgaby:
A tanárnő kilétére fény fog derülni, bár sajnos már csak akkor, amikor a szériát megérintette saját népszerűségének szele.
A Grimm-mesék meg elvadultak voltak, de nem ennyire. Elég sokat el lehet eredeti formában (vagyis ahogy a testvérek lejegyezték) olvasni a CO-n egy gyűjteményben.
Galamb:
Hű, egy ilyen vendéget, mint ezt a Juliskát bizony én sem engednék el csak úgy a házamból! Viszont, ha ilyen lányom lenne, mint ez a 17 kis..., azt hiszem felkötném magam.
Na de komolyan, a történet nagyon jó volt, külön öröm, hogy kezd kibontakozni az összefüggés a részek közt. Remélem a rejtélyes "tanárnő" kilétére előbb-utóbb is fény derül.
--- Idézet ---Nem gondoltam, hogy ilyen történetek is léteznek más felfogásban.
--- Idézet vége ---
Pedig nem csak ez a képregényes átdolgozás érdekes, maguk a mesék eredeti szájról-szájra terjedő változata is elég hajmeresztő. Pl.: a Piroskában is ha jól emlékszem a Farkas bekajálta nagymamát, utána mindenféle beöltözős hülyeség nélkül befeküdt az ágyba, majd Piroskát először megkérte, hogy levetközzön, majd meztelenül feküdjön mellé. Végül ő is uzsonnakként végezte, és szó sem volt vadászról, csak a nagy tanulságról, hogy piroska rossz lány volt, és megérdemelte amit kapott.
Sonját még most olvasgatom, de eddig nagyon bejön! Azt is köszi!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése