HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
grey gargoyle:
Elolvastam mindkét vörös szonját. Nagyon jó történetek, egyik se vontatott a legkevésbé se, a hossza ellenére. Nem kiemelkedő, de nagyon jó, olvasmányos, és izgalmas. Profin kidolgozott történet rajz és történet szempontjából is.
Sepi:
Ha az új sorozatot is beleszámoljuk amiből most megkaptátok az első TPB-t, akkor igen, több mint 70.
keildavid:
Megtudlak érteni talgaby. Tényleg nem olyan egyszerű. Mert ahogy mondtad, némelyekről nem lehet értelmes szkent találni. De ne haragudj ha kérdezek valamit. A Red Sonja képregény összes részét te foglaltad le, amit a Foglalási listán láttam? Azok kb. több mint 70 részes képregény.
talgaby:
Igazság szerint én a marvelest folytatnám szívem szerint, mert az új szériával amúgy vannak komoly gondjaim (majd a főág harmadik köteténél lesz szembetűnő), de azokból nem lehet értelmes szkent találni. Annyi pénzem meg nincs, hogy megvegyem a reprinteket, és bedigiztessem valakivel, mert ahhoz szét kellene vagdalni, az újrakötés meg annyira azért nem lenne olcsó. Így maradtam a v4-nél, meg talán majd, ha időm engedi, megcsinálok pár régebbit, amihez készült már viszonylag emberi minőségű digitális változat (bár nem tudom, mekkora igény lenne pl. a film képregényváltozatára).
trougal:
Szeretném megköszönni a gigantikus mennyiségű Vörös Szonját . Elolvasni sem kis feladat egy ekkora adag képregényt . Még csak az első gyűjteményest sikerült végig olvasnom , de igazán élmény volt minden oldala . Én ugyan a marveles régi kiadásokat tekintem iránytűnek ebben a sorozatban , de bevallom jócskán kénytelen vagyok felülbírálni korábbi állásfoglalásomat . Nagyon jó ez az új széria is . Köszönet mindenkinek aki lehetővé tette , hogy Szonja hívei töltekezhetnek kedvükre .
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése