HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (133/426) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: keildavid ---Egy kérdés: ez a Hepiend Magazin hányadik számig jelent meg? Azért kérdezem, mert ez igazából nem ismerem.
--- Idézet vége ---
Összesen 13 szám jelent meg belőle, tehát még van 10 darab.

keildavid:
Köszönöm Aldarion és beigli69 a Warhammer-Tűzhalálra ítélve #4 részért. Továbbra is izgalmas a történet. Rengeteg harc és pofonok vannak a történetben. És nagyszerű, hogy egy régi ismerős is felbukkant, az a kis harcos törpe(gnom?). További sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz.

A Hepiend 3. száma szintén nagyszerű. Továbbra is jól haladnak a történetek. Conan felszabadította rabszolgákat. Az nagyon érdekes volt, mert nagyon emlékeztet a Hulk Világa egyik történetére, ahol szintén a rabszolgákból szabademberek lettek. További sok sikert kívánok neked sepi a folytatáshoz. Egy kérdés: ez a Hepiend Magazin hányadik számig jelent meg? Azért kérdezem, mert ez igazából nem ismerem.

trougal:
A Vörös Szonja után a Warhammer  gyűjteményes !  Mi csökönyös fantasy kedvelők igazán nem panaszkodhatunk . Jó ez a folytatás is . Engem egyáltalán nem zavar a Moria utánérzés . Nem okvetlen kell klausztrofobiásnak lenni ahhoz , hogy  sötét helyeken belopódzon zsiger szinten a gonosz .  Egyébiránt még sok hasonló évfordulós megemlékezést mindannyiunk örömére !

godemperor:
Boldog születésnapot,Hálózsák,és köszönet az oldal "napszámosainak"a rá fordított időért és energiáért. Na meg persze a rendszeresen folytatódó Warhammerért,nem utolsósorban! Amiben éppen jókor jött némi frissítő törpehumor. Mikor megláttam a skaveneket,fogadtam egy sörbe haverommal,hogy nemsokára előkerül valami jópofa torzkő,úgyhogy ezt is köszi...

Sepi:
Frissültünk!
Warhammer - Tűzhalálra Ítélve #04
Hepiend Magazin #03

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése