HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Aldarion:
Ezzel nem tudok vitába szállni, de azt azért vedd figyelembe, hogy egészen más a Warkammer 40000 és a fantasy. A Watson történetnek csak az az egy hátulütője van, hogy (legalábbis állítólag) lezáratlan, mert a kiadó nem vette meg a befejező történetet. Pedig szerintem valami eszméletlen lezárást kaphatott volna a dolog.
A fantasy teljesen más. Eléggé könnyed hangvételű imitt-amott, de ez többek között annak a félőrült törpének köszönhető. Szerintem nem olyan rosszak. Én jól szórakoztam rajtuk, és szerintem ez a lényeg...
Shegorath:
Bocsi, Aldarion, de szerintem a Felix és Gortek könyvek eléggé gyerekesek. Én inkább a 40k-hoz szoktam és Ian Watson után szinte gyermetegnek tűntek a szerencsétlen Skavenek próbálkozásai és a hősök megoldásai, ennél sokkal komorabbnak képzeltem és ezt szerintem a Tűzhalálra ítélve tökéletesen visszaadta. Ettől függetlenül tényleg voltak bennük jó pillanatok (temetői irtás, stb.) de nekem az örök Warhammer könyv az Űrgárdista marad. Igaz, hogy sci-fi, de filozófiájuk ugyanaz.
SithLord:
Oks,köszi az infókat Aldarion!
Aldarion:
A torzkő tulajdonképpen anyagiasult Káosz. Mindent és mindenkit, legyen az ember-törpe-skaven vagy bármi egyéb a káosz kreatúrájává torzít, és minél nagyobb méretű, annál erősebb a hatása. Nem elhanyagolandó szempont, hogy méretarányosan erősíti a Káosz mágiahasználóinak hatalmát. Vagyis egy ekkora mértű darab mellett a szimpla tűzgolyó is meteor esőnek hatna... Legalábbis, egy Warhammer-fan ismerősöm véleménye szerint. Továbbá még tudni kell, hogy a Skavenek rajonganak a torzkőért, mint kisgyerek a cukorkáért... Hogy miért azt meg ne kérdezd, mert nem tudom...
A törpe humor pedig igen sajátságos, de jókat lehet rajta mosolyogni. Annak aki szereti csak ajánlani tudom a Szukits kiadó gondozásában megjelenő Felix és Gotrek sorozatot, mert agyzsibbasztóan hatalmas pofa a törpe trollvadász benne. De a folytatásban is kap még egy-két sziporkát az öreg Vargni...
Ami a grafikát illeti, előre szólok, hogy a 3. történet grafikailag hatalmas zuhanás lesz, bár a cselekménye annak se rossz. De majd meglátjátok, ha eljő az ideje...
SithLord:
Üdv!Köszi az új Warhammert Aldarion,beigli69!
A grafika,mintha egy ici-picit romlott volna az eddigiekhez képest,de még így is jó.A történet továbbra is lebilincselő.Kiváncsi leszek,hogy mi ez a torzkő?Várom a folytatást,az ERŐ legyen veletek!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése