HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (126/426) > >>

beigli69:
a történeteknek valóban az eredeti mesék szolgának alapul, de nem a finomított, cenzúrázott  változatok, illetve némely esetben keményen butalizálva vannak.
engem speciel ezek a horrorisztikus vonatkozások, na meg a borítók fogtak meg.
az Wonderland vonal még keményebb... és igen nagyoooon rétegcucc, dehát a HZS nem a rétegcuccok megismertetését tűzte ki maga elé annó?
Amúgy a mai képregények nagy része is mese, csak másképp elmondva. (sassints rá pl a Pókember tündérmesékre)
Másrészt tervben van (csak egen tetű lassú vagyok ) egy mese képregénysorozat egyes részeinek honosítása is

grey gargoyle:
Ez a történet gyakorlatilag egy mese volt, olyan amit kb 6 éves koromig próbáltak erőltetni velem a szüleim. Ilyen kisgyerekeknek való tündérmese, annyi különbséggel, hogy egy keretbe foglalták azzal, hogy az eleje meg a vége mai világba van helyezve.
Ha belegondolsz tényleg olyan mese, amiket az ember kisgyerek korában hall. De ez egy kisgyereknek nem sokat mond a tanúsága miatt, egy olyan valakit, aki meg 20-30 éve nem foglakozik mesekönyvekkel, azokat meg a története miatt nem fogja lekötni szerintem. Ezért fura számomra, hogy ki az, aki ezt elolvassa és valamit kihoz belőle. Ha van ilyen nyugodtan megoszthatja velem a véleményét, hogy mi fogta meg ebben a sorozatban, mert kíváncsi vagyok rá minden rosszmájúság nélkül.

talgaby:
14-25 éves hímneműeknek. Amúgy tényleg rétegképregény volt, és egészen addig, amíg fel nem kapták, egészen jó maradt. Aztán belendült a szekér, lett két sorozat meg egy rakat mini, és a mennyiség rovására sejthető, hogy mi ment...

grey gargoyle:
érdekes kis grimm tündérmese, kíváncsi lennék milyen korosztálynak szánják ezeket a történeteket? Ez eléggé valami rétegképregény lehet, főleg lányoknak, ha tippelnem kéne.

A hírvivő továbbra is remek, egy jól átérezhető történet. Fordulatos, és jól kitalált.

Köszönet mindkettőért.

keildavid:
A Hírvivő 09. része nagyon jó. Az események kezdenek felpörögni. A sok közjátékok érdekesek. Izgalmas, rettenetes a történet.
Ezer köszönet Aldarion és beigli69 a Hírvivő 09. részért. Sok sikert a folytatáshoz.

A Grimm Tündérmesék 04. pedig különleges történet. Egy lány, aki aranyat tud fonni a szalmából. Az volt a legfurább mese, amikor ezt pár évvel ezelőtt láttam. Bár azt bevallom, hogy a történet majdnem happy end lett volna, de a sors rosszul alakult.
Ezer köszönet Ravenheart, Gorgiasz és beigli69 a Grimm Tündérmesék 04. részért. Sok sikert a folytatáshoz.

A főoldal címe"Rettenetes kedd..."Ez valóban igaz, mert ezek fantasy, sötétebb hangulatú képregények.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése