HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
SithLord:
Üdv! Köszi a Hírvivő 09-t és a Grimm meséket Aldarion,beigli69,Ravenheart,gorgiasz!
Hírvivő 09
Ez a rész igazán eseménydús volt,jó volt ,tetszett.Kiváncsi vagyok a folytatásra!!
Grimm mesék
Nekem ez a rész tetszett eddig a legjobban!
Az ERŐ legyen veletek!!!
Aldarion:
--- Idézetet írta: turkia ---Sziasztok! A World of Warcraft fog frissülni valamikor? Mert az egyik legjobb történet -ha nem a legjobb- a Hálózsákon mind grafikailag, mind a történet szempontjából.
--- Idézet vége ---
Igen fog. Méghozzá hamarosan, terveim szerint jóval hamarabb, mint ahogy a kolléga úr itt korábban nyilatkozott róla.
Technikai okok miatt ebben az évben még további két rész várható a következő (2.) számon felül, de ha nem lem lesz semmi egyéb macera, a jövő évtől havi megjelenésben jönnek a történetek.
keildavid:
Következzen a Fantasy véleményem. Ray Bradbury rövid képregényei nagyszerűek, elgondolkodtatóak.
A Sötét víz kalózai, Dragonlance, Az utolsó sárkány, Forgotten Realms, Sláine, Wutang és Az idő kereke mind nagyszerűek. Izgalmas, fantasy jellegű képregények.
A Korongvilág tetszett nekem. Mert ez amolyan európai képregények. Sok különleges kalandok voltak. Beszélő hegyek, százlábú kincsesláda. És viccesek is voltak.
Hírvivő, Red Sonja, Hepiend, Warhammer, World of Warcraft, képregényekről már írtam véleményeket.
Erről ennyit.
talgaby:
Leghamarabb augusztus végén.
turkia:
Sziasztok! A World of Warcraft fog frissülni valamikor? Mert az egyik legjobb történet -ha nem a legjobb- a Hálózsákon mind grafikailag, mind a történet szempontjából.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése