HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
talgaby:
Frissültünk!
Ascension - a Mennybemenetel 02.
talgaby:
A nulladik szám nem előzmény. Valahol az ötödik szám környékén játszódik.
Kendra:
A boriton en szurtam el a szamozast, anno... bocsanat es ha esetleg valaki kijavitja akkor koszonet erte.
Viszont nem az elso resszel kezdodik a tortenet, van elozmeny is. Azt is oda adtam.
Arra viszont en sem emlekszem, hogy ki forditotta az elejet...
talgaby:
És tényleg. Ez fura, mert a sztori stimmel. Sajna ez eredetileg még a KNet egyik ezer éves honosítása volt, onnan folytattuk a CO-n, és még onnan jött át ide. Igazság szerint mivel a kreditoldalak sincsenek megcsinálva (mondjuk azt meg tudom érteni, miért, elég melós), azt se tudom még a régiekről, hogy ki fordíthatta.
keildavid:
Elolvastam az Ascension-a Mennybemenetel 01. részt. Hmmm...izgalmas fantasy képregény. Angyalokról és démonokról is lesz szó a történetben. Bár azt nem tudtam, hogy ez is a CO-Mixon volt anno. De köszönöm, hogy te talgaby kiraktad ezt is. David Finch rajz pedig nagyon jó. Először nem ismertem fel, de ha jól figyelem a rajzokat, akkor igenis felismerem. Egy hibát is találtam. A borítón a 3. van ráírva, pedig ez az 1. része igazság szerint.
Ezer köszönet talgaby az Ascension-a Mennybemenetel 01. részért! Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz! Tudom, mondtad talgaby, hogy kiszámíthatatlanul érkezik a folytatás.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése