HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
SithLord:
Üdv! Köszi a World of Warcraft 03.részt Aldarion,beigli69!
Izgalmas volt ez a rész is,ezek szerint Brollnak Valeera lenne a lánya?Érdekes fordulat.
Köszi a A Hírvivő 12. befejező részt.
Összeségében nem volt rossz az egész történet,de a végére kicsit sok volt már nekem...
Köszi az új részt a A Pusztítás koronájából!
Nekem mind közül ez jön be a legjobban!!!A grafika és a történet is kiváló!!A vámpírok ellen max a napfény lehet hatásos.Nagyon várom ennek a folytatását!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!
zozi56:
--- Idézetet írta: Aldarion ---Dávid! Köszönöm az észrevételt, megnéztem miről van szó: Az egy sajnálatos mulasztás - elszámoztam három oldalt, így egy kimaradt, míg egy pedig kétszer került ki. Elnézést kérek a hibáért! Már kértem az illetékeseket, hogy javítsák ki.
--- Idézet vége ---
Akik ki is javították. Most már elolvashatjátok a hiányzó oldalt is.
Aldarion:
Hát, maradjunk annyoban hogy mellékcselekmény az lesz bőven, de a főszál irgalmatlanul el van nyújtva, a 25. számmal bezárólag eddig csupán két történet került még csak terítékre. Viszont (remélem jó hírnek számít, hogy legkésőbb jövőre a WoW is felzárkózik havi megjelenésű sorozattá, legalábbis terveim szerint, így nem kell majd annyit várni a következő füzetekre mint idén... Viszont a történetek elnyújtottsága ellenére lesznek még jókora meglepetések, például rögtön a következő részben, ahol is kiderül, hogy micsoda hatalom lakozik valójában Brollban.
Dávid! Köszönöm az észrevételt, megnéztem miről van szó: Az egy sajnálatos mulasztás - elszámoztam három oldalt, így egy kimaradt, míg egy pedig kétszer került ki. Elnézést kérek a hibáért! Már kértem az illetékeseket, hogy javítsák ki.
Warusz:
Tök jó a Wow 3 képregény sok köszönet érte. Remélem azért majd valamikor kicsit be gyorsul a történet .
keildavid:
Ezer köszönet Aldarion és beigli69 a tripla adag fantasyképregényért!
Warhammer-A pusztítás koronája 3. rész: továbbra is izgalmas a történet. Minden fronton nagy harc van. Hát erre majd kíváncsi leszek, hogy milyen befejezés lesz a történetnek.
A hírvivő 12. rész: nagyon jó volt ez a befejező rész. Az összefoglaló főleg nagyon jó volt. Mert így az 1-től 11-ig számig mindenről össze van foglalva, hogy hogyan kezdődött a történet. Az utolsó előtti oldalról úgy látom, hogy kétszer ott van belinkelve. Nem tudom, hogy ez valami baki lenne vagy az eredetiben is így volt.
Warcraft 3. rész: továbbra is nagyon jó a sorozat. Lo'ghos lassan megtudja, hogy ki ő. De ez egy másik történetben lesz. Ebben a részben valóban voltak csaták, spirituális utazások. Nem semmi ez a fantasyképregény.
És én tudom, hogy miért lett ilyen extra méretű a mai frissítés. Mert ma Aldarionnak születésnapja van. És még egyszer boldog születésnapot kívánok neked Aldarion.
Nos mára ennyi volt a véleményem.
Sziasztok.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése