HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
turkia:
A Star Wars sci-fit imádom, de a Warhammer világában játszódót egyáltalán nem. Nekem is a fantasy az igazi abban a világban.
SithLord:
Üdv!Sajnos akkor ezt,szomorúan olvasom, a sci-fi cyber Warhammer azért annyira nem fog meg,mint azok a csodálatos fantasy vonulatok, amiket eddig,itt az oldalon leadtál.
Aldarion:
Nos, sajnos kétszeresen is rossz hírem van: Először is, ettől a rajzolótól már nincs másik képregény, másodszor pedig a kiadónak sincs már több kiadványa a fantasy-vonalon, egyet kivéve, amin még gondolkozom, hogy megcsináljam-e, mivel egy hat részes történet első fejezete, aminek nem lehet hozzájutni a folytatásához, mert teljesben csak a Warhammer Online Gyűjtői Kiadásában jelent meg, keménykötéses kiadásban, és mint ilyen, sajnos nincs meg nekem se. Ha valami csodával határos módon mégis hozzájutnék, akkor persze megpróbálnék kezdeni vele valamit.
De azért a Warhammer rajongók jövőre sem maradnak hoppon, csak épp előrébb ugrunk úgy harmincnyolc évezredetet az emberi történelemben...
SithLord:
Üdv! Köszi a Pusztítás Koronája befejezést Aldarion,beigli69!
Nem akartam elhinni,hogy egy ilyen ős nagyhatalmú vámpirt letudnak győzni,aztán persze a jók mindig győzedelmeskednek!De legalább tényleg sosem adják fel a harcot a nagykardok!A történet és grafika végig kiváló volt!Ettől a rajzolótól van még warhammer képregény?Nekem nagyon bejött!!Ha nincs az sem baj,ha végig maradnak még ilyen színvonalas és izgalmas részek!
Az ERŐ legyen veletek!!!
turkia:
KÖSZÖNET!!! Nagyon jó történet, isteni! Még!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése