HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
keildavid:
Ezer köszönet Aldarion és Beigli69 a World of Warcraft 04. és a Warhammer - Előjáték a háborúhoz című képregényekért!
World of Warcraft 04: tényleg kiderült Broll-ról, hogy mi történt vele pontosan és hogy milyen események miatt vezetett oda, hogy gladiátorként küzd életre-halálra a Karmazsin Gyűrű arénáiban...
A küzdelem pedig nagyon jó volt. Egyik taktika a másikról. Nem tudtam eldönteni, hogy a gonoszok győznek vagy a jók. De végül a jók győztek.
Warhammer - Előjáték a háborúhoz: ezekben is volt nagy küzdelem. Tchar'zanek és a szövetségesei harcoltak a zombiszerű lények ellen. Hát ennél többet nem tudok mit mondani.
Nagyon jó volt ez a két fantasy képregény.
Jó pihenést! És jövőre pedig előre is sok sikert kívánok nektek a fantasy képregények honosításához!
dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2257:world-of-warcraft-04&catid=15:vegyes&Itemid=1\" target=\"_blank\"]World of Warcraft 04
Warhammer - Előjáték a háborúhoz[/a]
Amondin:
Köszönöm a válaszokat. Akkor ezek szerint a Tűzhalálra ítélvében minden kiderül. Akkor igyekszem azt is elolvasni. Már nagyon kíváncsi vagyok a végkimenetelre. És nem probléma hogy csak most válaszolsz a lényeg hogy választ kaptam a kérdéseimre.
Aldarion:
Bocs, hogy csak most válaszolok, de kissé szétszórt vagyok mostanában. De hogy a kérdéseidre is válaszoljak:
A Káosz mágus jelentéktelen az események szempontjából, igazi jelentősége csak a rendkívül erős mágiájának van, de az hogy miért olyan nagy horderejű a dolog, az csak a félig-meddig folytatásnak tekinthető Tűzhalálra ítélve miniből derül ki, akárcsak a csata végkimenetele. Ráadásul külön díjaztam, hogy a főhősök közül kettő is visszatért a folytatásban...
A 40000-rel kapcsolatban nem igazán tudom megmondani, hogy pontosan melyik csatatér lehet a második történet helyszíne, de nem hiszem, hogy az első történetben esett volna el, mert ott nem voltak jelen sem a Birodalmi Gárda katonái, sem a páncélosaik, amiknek a roncsai felfedezhetőek az első képeken. Abban viszont kapcsolódik az elsőhöz, hogy ő is Fekete Templomos volt, akikről annyit érdemes tudni, hogy ők a Császár örökös hadjáratának legfanatikusabb hívei, állandóan mozgásban vannak, ebből kifolyólag nincs se otthonviláguk, se állandó kápolnájuk, ráadásul míg a kápolnák általában ezer főből állnak, addig ők jóval többen, majd tízszer annyian vannak.
Amondin:
Sikerült elolvasnom a Warhammer Háború Műhelyét és a 400000-et és szeretném őket értékelni.
Háború Műhelye: Nagyszerű és érdekes történet volt. Nagyszerű mert jól ki lett találva és jól meglett rajzolva. Az eleje a nagyjából szokott Fantasy kezdés volt egy csatával amit általában az ellenség szokot megnyerni. A folytatás érdekes volt a szétszóródott hadsereg történetei nagyon tetszettek főleg a harmadik rész ahol a foglyul esett törpökről volt szó. Hogy mire nem képesek csak hogy egy valaki megmeneküljön és egy fontos információt vigyen el a túlélőknek, azt is csodáltam bennük hogy ott maradtak harcolni mikor látták hogy az emberek visszavonulnak. A vége pedig érdekes lett ahogy összeálltak a megmaradtak hogy megállítsák a Káosz erőit az nagyon jól ki lett találva. Kár hogy így ért véget és nem tudtam meg hogy mi történt velük, remélem majd valahol kiderül hogy mi is történt velük.
Annyi kérdésem lenne hogy az elején az a Káosz mágus aki megidézte a varjakat ő egy fontosabb szereplő vagy csak egy sima mágus és hogy még mire képes mert a folytatásban semmi nem derült ki róla.
4000000: 1. Ez is érdekes volt. Sokszor miközben olvasom a Fantasy könyveket elgondolkodok rajta hogy az aki kívülállóként nézi a történteket úgy hogy nem tudd sokat arról ami körülötte folyik valyon mit gondolhat.
2. Az elesett gárdista utolsó gondolatai is érdekesek voltak. Hogy még mindig képes abban hinni hogy egyszer valaki jön és megmenti az számomra kicsit érthetetlen de talán csak ez tartotta őt életben.
Ehhez annyi kérdésem lenne hogy ez az elesett gárdista az 1. történetben lévő csatában esett el vagy ez teljesen független volt attól?
3. Ehhez nem tudok sokat hozzáfűzni. Tetszett ez is de az előző kettő jobb volt.
Köszönöm Aldarionnak és Beigli69-nek ezt a két nagyszerű képregényt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése