HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Dark:
Nagyon tetszett mindkét képregény, a Warcraft hozza a szokásos színvonalat-nagyon jól van rajzolva, és a Warhammer is nagyon cool, és itt is kiemelném a rajzot: nálam második helyre került közvetlenül a WH40K-Magányos Farkasok után...
Tényleg jó lenne a többi rész is, bár tudnék segíteni...
Ja, előre is Boldog Karácsonyt mindenkinek...
A jövőre esedékes WH40K én is nagyon várom, nagy kedvenc...
Aldarion:
Ami azt illeti, ezen egy Warhammer-fan ismerősömmel is sokat filóztunk, mert én is az általad említett néven ismertem őt, de itt a füzetben Tchar, the Raven god néven hivatkoztak rá. A másik viszon (Slaakor) a Sötét Herceg bajnokának neve, és nem a káosz istenre utal.
Egyébként én - és szerintem minden honosító - elvből nem változtatjuk meg a neveket, legfeljebb lefordítjuk, ha magyarul is értelmes nevet kapott a karakter.
gorugrany:
Aldarion, gratulálok a Warhammer képregényhez. Ezt eddig még csak nem is ismertem. Éppen ezért tenném fel azt a kérdést, hogy két káoszisten nevét te változtattad meg vagy már az eredetiben is így szerepeltek? Tchar=Tzeentch illetve Slaakor=Slaanesh. Valamint nekem kissé furcsa Tzeentch Hollóisten jelzője, mivel ő rendszerint a Változások Ura (Lord of Change)-ként fut.
Aldarion:
Köszi a biztatást és a jókívánságot, Dávid. Rajta leszünk az ügyön, és ki tudja, talán egy-két régebbről csúszó történet is belefér majd az új esztendőbe...
Warusz:
Köszi a Wow frissítésért. Igazán szép grafika és történet.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése