HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Aldarion:
A többiek sorsáról nem derül ki semmi, egyedül Frolich kerül még elő a Pusztítás koronájában, ahol is előlép főszereplővé, bár szinte semmi sem derül ki abból, hogy mi történt vele a csata óta.
Szerintem is jól sikerült történet, és a magam részéről azt kell mondjam, hogy talán a legjobb, legpörgősebb történet lett a Boom! sorozatból, noha az Előjáték a háborúhoz csak terjedelmi okokból maradt le mögötte...
Amondin:
Végül eljutottam odáig hogy véleményezzem a Warhammer Tűzhalálra Ítélvét.
Igazából már régebben elolvastam csak valahogy mindig elfelejtettem véleményezni de akkor most bepótolom a hiányosságot.
Nekem nagyon tetszett a történet, az eleje az egy kicsit érdekes volt, mert én azt hittem volna, (ha nem láttam volna hogy még ezen kívül négy fejezet van) hogy ennyi volt a története, legalábbis nekem az első fejezet ezt mondta , mert végülis akit meg kellett ölnie azt megölte és a falut is megtisztították, de örömmel láttam hogy nincs vége.
A második fejezetnek a végén lepődtem meg amikor megláttam Vogel őrmestert először nem értettem ő hogy került abba a faluba mert biztos voltam hogy a Háború Műhelyében meghalt abban a csatában, de akkor ezek szerint nem és arra is választ kaptam hogy végződött az a csata. Mint azt mondtam biztos voltam benne hogy akkor az emberek veszítettek ezért számomra ez egy újabb meglepetés volt. Meg még annak is nagyon örültem hogy Valnirsson is feltűnt ebben a történetben. Legalább nem felejtették el őt sem. A többiekről lehet tudni hogy mi történt velük a csata után vagy az nem derült ki sehol sem?Valamint az is kiderült hogy miért futamodtak meg az emberek abban a csatában. A végét is nagyon jól kitalálták, szerintem ez egy nagyon jó történet volt.
Köszönöm Aldarionnak és Beigli 69-nek ezt a jó kis Fantasy képregényt.
Dark:
Nagyon jó lett az újabb Sonja tpb, köszi szépen hogy megosztottad velünk...csak így tovább :worship:
SithLord:
Üdv! Köszi a Vörös Sonja v4 második tpb-t talgaby,Galen! :worship: :worship:
Remekül szórakoztam,kiváló történetek voltak,remek grafikával!A második történet egy fokkal jobban tetszett.Ebből még Sonja gyermekkorából is csemegézhettünk.Kiváncsian várom a folytatást,hogy ki az a farkasprémes faszi és,hogy milyen lesz az összecsapása Sonjával!
Az ERŐ legyen veletek!!! :hzs-darthvader:
SithLord:
Üdv! Köszi a World of Warcraft 04-t Aldarion,beigli69!
Ez a rész elég jó volt,sok izgalmas dolog történt!mindenképpen várom a folytatást!!!
WarHammer - Előjáték a háborúhoz ...ez valami brutál jó volt!!!!a történet a grafika,isteni!!! Nagyon köszönöm neked Aldarion,beigli69,hogy megismerhettem eme remekművet!
Ebből szívesen néznék még,de látom,hogy te sem tudod megszerezni...
Az ERŐ legyen veletek!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése