HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Galamb:
Nem tudom, itt kell-e megköszönni a Menybemenetel újabb részét? tényleg nem agyat tornáztató történet, de azért szórakoztató, pluszz tényleg szépek a rajzok. :worship:
Aldarion:
Ami azt illeti, sajnos a fantasy vonal pihenőre megy, mert a Boom! Studios kiadványai elfogytak, így most egyelőre a 40K fog előtérbe kerülni. Hogy utána mi lesz, azt még nem tudom, de majd meglátjuk ha azokból is kifogytam...
Thanquol:
Ha lessz Warhammeres képregény még melyik lessz?Egyépként az eddig megjelent Warhammerekből a legjobban azok tetszettek amejikekben voltak Skavenok.De a többi szuper volt.http://img1.fantasticfiction.co.uk/images/n58/n292461.jpg
Amondin:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2010. Január 13., 16:35:34 ---
Szerintem is jól sikerült történet, és a magam részéről azt kell mondjam, hogy talán a legjobb, legpörgősebb történet lett a Boom! sorozatból, noha az Előjáték a háborúhoz csak terjedelmi okokból maradt le mögötte...
--- Idézet vége ---
Nem sok Fantasy képregényt olvastam de azok közül ez tetszett nekem is a legjobban még az Otthonnál is jobban tetszett ami nagy szó mert mikor az Otthont elolvastam akkor úgy gondoltam nincs olyan képregény ami felülmúlja. És köszönöm a választ akkor igyekszem minél gyorsabban kiolvasni a Pusztítás Koronáját.
Galamb:
Végre sikerült elolvasnom az újabb Vörös Sonya sztorit, nagyon jó volt, köszi!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése