HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
zozi56:
Frissültünk!
World of Warcraft 05.
talgaby:
Igen, várható, a fordítás valami 15-nél tart most, ha jól emlékszem. Még idén befejezem, aztán majd Darkness leadja, ahogy ráér. Egyelőre most apránként kirakom ide is az elkészülteket, így már effektíve másodszorra lesz "újdonság", csak egy másik honlapon. Igen, elég olcsó módja frissítések gyakoribbá tételének. ;D
Történeti lezárása az első sztorinak, ami most megy, VAN. Csak miután Finch elhagyta a céget, folytatták a címet, és belekezdtek egy második történetszálba, de annak is van egyfajta lezárása, nem hagyták félbe, mint a Battle Chaserst.
Olman:
Nagyon köszi az Ascension újabb részét. Most akadtam csak rá a képregényre. Várható mind a 22 rész? Bár ahogy olvastam, nem lett igazán történeti lezárás...
Ben Reilly:
Csatlakozva az előttem szólókhoz, köszönetem a Mennybemenetel 3. részéért. :worship:
keildavid:
Ezer köszönet Talgaby és Darkness az Ascension - A Mennybemenetel 3. részért! :worship: :worship: :worship: :worship:
Én is azt tudom mondani, hogy a rajzok tényleg szépek. Az előző két résznél is jobb lett a rajz.
Bár azt nem tudtam pontosan, hogy David Finch, akit rajzolóként ismerhettük többféle képregényekben, ő írta ezt a képregényt.
Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése