HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Warusz:
Hálám üldözni fog titeket a Word Of Warcarft 5-ért ;D.
Aldarion:
Az nem kard volt, hanem az a tőr, amit Brecht korábban arra használt, hogy kinyerje vele az áldozatokból az életerőt. Szerintem pontosan ez is volt a magyarázat, miszerin a vámpír (igen, jól gondolod, vámpírok voltak) bár élőhalott, de van életereje, amit viszont el lehet ragadni tőle, és ami nélkül immár ő is csak egy szimpla hulla a sok közül.
Amondin:
Nem egészen Warcraft, de Fantasynak Fantasy. Szóval végeztem a Warhammer Pusztítás Koronájával és akkor értékelném. Jó történet volt persze a Tűzhalálra Ítélvét nem múlja felül( ha van egyáltalán olyan történet ami felülmúlná) de jó volt. Az eleje kicsit unalmas volt számomra, de a második fejezettől már izgalmas lett. Hogy egy ellopott korona ami csak a patkányoknak segít milyen bajt tud okozni. Mondjuk ha tényleg olyan értékes akkor megtudom érteni hogy a patkányok miért akarták ennyire.
Ez a Rudof Brecht kicsit furcsa, egyfolytában csak beszél és nem érdekli hogy mi van körülötte. Perzse a végére visszaütött neki hogy elárulta az urát. A végét nagyon jól kitalálták a vámpírokkal(mert gondolom azok voltak vagy valami vámpírhoz hasonló) bár érdekes hogy nem igazán derült ki mitől is robbant fel a kard a vámpír testében, de talán nem is kell megmagyarázni egy Fantasyban bármi megtörténhet.
Köszönöm Aldarionnak és Beigli 69-nek ezt a képregényt. Majd valamikor elkezdem a Warcraftot is, magát a Warcraftot nem ismerem, de már hallottam róla, és azok alapján amit hallottam érdekes lehet.
Aldarion:
Köszi, rajta vagyok az ügyön.
Viszont ami az állatok szellemét illeti, azok nem a bálványban voltak, hanem egy éteri síkon, az ún. smaragd álomban, ahová csak a druidák képesek belépni. A bálvány csak egyfajta kötelék volt, ami Brollt ahhoz a zöld sárkányhoz kötötte, aki viszont ugyancsak a smaragd álomban él, akárcsak fajtársai.
keildavid:
Ezer köszönet Aldarion és Beigli69 a World of Warcraft 05. számért! :worship: :worship:
Broll szembe került az állatok szellemével, amik a bálványban voltak. Végül aztán mégis sikerült megtisztítania a bálványt. Mert a sötét varázslattól lett megfertőzve.
És nagyon jól hangzik, hogy havonta lesz World Of Warcraft képregény, ha minden jól megy a terveid szerint Aldarion. Előre is sok sikert kívánok neked!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése