HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (95/426) > >>

Genzo:
Köszönöm Aldarionnak és beigli69nek a WOW-Hamvasztó első részét. Akkor ez volt az a meglepetés, amiről beszéltél Aldarion a múlt héten. Ezek szerint most minden hónap negyedik vasárnapján ez a történet fog folytatódni. Nagyon jó lesz. :)
Ami a WOW-ot magát illeti, nem vagyok valami megrögzött fanatikus, a játékot sem játszottam (attól félek, hogy végül lenne karakterem, levelem, mindenem, csak életem nem :P ), de ez a képregény tetszik. Most ismerkedek a karakterekkel, a világgal, ilyesmi, és azt hiszem maradok a képregényeknél. A már fentlevő WOW képregényekre is sort keritek amint tudok :) . Ennek pedig várom a folytatását, amihez sok sikert kivánok a forditóknak. Értékelőrendszert is használtam, mint úgy általában szoktam, a rajzok hihetetlen szépek, a történet is szuper, a honositás pedig szintén.  :worship:
Még egyszer kösz Alradion és beigli69 a WOW-Hamvasztó 01-et. És zozinak meg köszi a nagy FRISSÜLTÜNK feliratot :P . Eléggé hiányoltam, már javasolni is akartam, de megelőztetek. Két okból is jó ez a felirat. 1. látható, hogy a topicon belül melyik hsz-ek vonatkoznak az új cuccra, melyek a régebbiekre. 2. én sokszor csinálom úgy (és még lehet mások is szokták ilyesmit), hogy előbb jövök ide a fórumra, mint az oldalra, és látom ha ki van irva valahova, hogy frissült az oldal, és akkor megyek elolvasom a képregényt( persze, ha érdekel :) ). Úgyhogy szerintem nagyon hasznos ide kiirni szép nagyban a frissitéseket, de ez az én véleményem. Ha nem irjátok ki, akkor is megtalálom a frissitéseket, mert úgyis felnézek ide is, meg az oldalra is, csak általában ide előbb :D

keildavid:
Ezer köszönet Aldarion és beigli69 a World of Warcraft - Hamvasztó mini első részért! :worship: :worship:
Nem gondoltam, hogy lesz még egy Warcraft képregény. Méghozzá egy minisorozat első résszel. A történet itt is jól kezdődött. A főhősök Élőholtakkal és démonok ellen fognak harcolni. Akkor majd a folytatásban meglátjuk milyen izgalmas történet lesz.
További sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!

zozi56:
Frissültünk!
World of Warcraft - Hamvasztó 01.

talgaby:
AZ igazat megvallva annyira nem igyekszem a hírekben ennél visszafogni a spoilerfaktort. Sőt, ha hallgatok a nyaggatásra, és kiteszem a legelején a nulladik részt, ott ezt és még egy másik nagy fordulatot is előre tudtatok volna (avagy igen, a nulladik rész értelmes módon valahol a hatodik környékén játszódik, mint a dynamite-os Red Sonja esetében, ahol a nulladik az első sztori epilógusa volt...).

Galamb:
Kösz az újabb részt, tényleg rendesen ömlött a vér, "Andy" (elég hülye becézés szwsz)  agyának átmosása meg meglepő fordulat volt... vagyos lett volna, ha tényleg nem derül ki a hír címéből, ami egy icipicit lelőtte a poént. A honosítás bravúros,  :worship: :worship: :worship: :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése