HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (80/426) > >>

keildavid:
Ezer köszönet a World of Warcraft 8. részért! :worship: :worship:
Látom, hogy ebbe a részbe más a rajzoló. A rajzstílusból felismertem, hogy más.
A történet tényleg bonyolódik. A főhősök a kocsmába nagy bunyó volt. És a főhősök mellé egy új szövetségesük is csatlakozik.
Hát így már tényleg lesznek még több bonyolult helyzetek.
Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!

Amondin:
Köszönöm Aldarionnak, és Beigli 69-nek a Word of Warcraft 8. részét. :worship:
Bonyolódik a történet rendesen. Nem gondoltam volna, hogy míg az igazi király próbál visszatérni Viharvárdra addig egy imposztor uralkodik a város fölött.
Szép kis üsszetűzésbe kerültek a felkelőkkel, de végül meg tudták oldani.
Várom a folytatást ahol remélhetőleg kiderül, hogy ki áll a király eltűnése, és az imposztor mögött.
És még egy kérdés. Viharvárad megegyezik a rovatban lévő Storm városával, vagy ez egy másik város?

Aldarion:

--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Május 05., 15:51:13 ---És igen örülök, hogy Rehgar vissza fog térni, csak abban reménykedem, hogy nem gonosz orkként.

--- Idézet vége ---
Nem, nem gonosz szerepben tér vissza, hanem igencsak komoly mellékszerepben. A második történet során tér vissza, a Horda fővezérének, Thrallnak az oldalán, mint tanácsadó, és mellesleg komoly szerepe lesz a sorozatot záró csatában is, amelynek során egy-két bebetonozottnak hitt karakter is életét veszíti majd. Az utolsó szám címe egyébként stílusosan csak "Armageddon". De mivel az még nagyon messze van - pontosan 18 szám választ még el tőle minket, így ne szaladjunk annyira az események elébe...

Amondin:
Szóval a vérelfek, és a nemeselfek egy és ugyanazon faj? Jó tudni. Lesznek még érdekes dolgok a rovatban úgy látom :brow:
És igen örülök, hogy Rehgar vissza fog térni, csak abban reménykedem, hogy nem gonosz orkként.

Aldarion:

--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Május 05., 12:02:13 ---És akkor itt kérdezném meg, hogy vannak-e még az elfeknek további fajtái. Eddig van éj nemes, és vérelf. Látom az elfeknek voltak nézeteltéréseik egymás közt.

--- Idézet vége ---
Ami azt illeti, nincs több alfajuk, legalább is eddig nem derült még ki. Viszont azt tudnod kell, hogy a vérelfek azonosak a nemeselfekkel, azóta nevezik magukat így, mióta a Szövetség mellől a Hordához pártoltak.

--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Május 05., 12:02:13 ---Mondjuk örültem is neki, mert eléggé megkedveltem Rehgart, és nem szerettem volna ha meghal.

--- Idézet vége ---
Akkor gondolom örülsz a hírnek, miszerint Rehgar még vissza fog térni a későbbiekben...

--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Május 05., 12:02:13 ---Meg még az volt az érdekes, hogy azt a nagy kék tengeri szörnyet Lo'gosh úgy győzte le, hogy beledobott egy kardot, vagy tőrt. Nem azért de egy ekkora szörnyet nem igazán szokott leteríteni, egy kard.

--- Idézet vége ---
Azt a bestiát szó szerint megszigonyozta.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése