HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (73/426) > >>

keildavid:
Ezer kösz a World of Warcraft 10. részért! :worship: :worship:
A történetben valóban van sok akció. Thargas fivérét megakarták menteni. És a többiek is azt akarták elérni. De mint kiderült, a helyzet változott.
Bronzszakáll Magni pedig úgy beszélt, hogy már tudja, hogy a Viharvárad királya, aki egész idő alatt ott volt, az valóban egy csaló.

Aldarion:

--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Július 28., 16:53:36 ---Meg még annyi kérdésem lenne, hogy mi az a mélységi villamos?

--- Idézet vége ---
Egy metrószerű jármű, ami három, egyetlen sínen függő kocsiból áll. Noha függő vasút, de a föld alatt fut, és összeköti Viharvárad fővárosát Vaskohóval, föld és tenger alatt egyaránt.

Egyszer végigkocogtam a karakteremmel az alagútban. Megállapítottam, hogy hosszabb, mint amilyennek a kocsiban ülve tűnik... :P

Amondin:
Köszönöm Aldarionnak, és Beigli 69-nek a Warcraft újabb részét. :worship:
Egyre érdekesebb, és érdekesebb lesz. Tényleg ajánlatos volt előtte a rovatot elolvasnom, mert máskülömben fogalmam sem lett volna, hogy kik azok a sötétvas törpék.
Az itteni orgyilkos már tényleg többet tett, de ő sem jutott többre, mint az elődje. Azt azonban kicsit furcsának találtam, hogy miután a démonát legyőzték nem tett semmit, csak hagyta, hogy lefejezzék. 
Meg még annyi kérdésem lenne, hogy mi az a mélységi villamos? Ilyennel is ritkán találkozni fantasykban, de lehet, hogy csak én olvastam keveset. :D
És ha már fantasy, Talgaby a tegnapi hírben megemlítette George R R Martin nevét. Nem tudom, hogy hányan olvasták a Tűz és Jég Dala című sikersorozatát ( én most végeztem a harmadik rélsszel, és nekem nagyon tetszett.) de most csinálnak belőle egy sorozatot, ami elvileg jövő tavaszra lesz készen. úgy tervezik, hogy egy évad egy könyvet foglal össze, és itt vannak, hogy kik lesznek a szereplők:

Számomra csak páran ismerősök, és részemről van egy-kettő akit nem igazán tudok erre a szerepre elképzelni, de majd meglátjuk, hogy mi lesz.

Warusz:
Köszi a frissítést lassan, de azért alakul a történet :).

keildavid:
Ezer köszönet a World of Warcraft 9. számért! :worship: :worship:
Tényleg régen volt, de nem baj. Jobb későn, mint soha.
A történet továbbra is jó. Volt sok csata ami egyik oldalról a másikra látható, hogy a főhősök külön-külön is harcoltak.
A viharváradon ücsörgő csalóról még nem tudják pontosan, hogy tényleg egy csaló. De a kölyök Anduin hercegnek feltűnt neki, hogy nagyon furcsán viselkedett.

Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése