HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Genzo:
Az eredetit nem olvastam, a magyar verzión meg néha borulok a nevetéstől, tehát szerintem jól sikerült. ;)
Aldarion:
Folyamatban van a dolog, de azt meg kell hagyni, hogy még nemigen kellett egy történeten sem annyit ülni - nyelvezeti finomítgatások végett - mint ezen. Ez szó szerint kemény munka. Ugyanakkor marha jó a történet, néha én is nagyokat röhögök, pedig sokadszor futom át a szöveget, de a legkeményebb akkor is a poénok magyarba ültetése, de szerintem elég jól sikerült idáig...
Genzo:
Köszönet Aldarion és beigli a Warhammer 40k - Vér és Mennydörgés TPB folytatásáért. Nagyon tetszik ez a sztori, az orkok beszédén sokszor felnevetek, hála a pazar fordításnak. A képi világ pedig szintén magával ragadó, és a történet is szépen alakul, ígyhát nincs amit negatívumként mondjak erről, hacsak azt nem, hogy még nem áll itt a teljes történet, hogy aztán már írhassam róla a cikket. De azt hiszem megéri kivárni a folytatásokat. Köszi mégegyszer, "jó skacok vagytok, demostaztán dógozni tovább a fó'tatáson, me' a böszmeteg má óvasná tovább a dógokat" :worship:
SithLord:
Üdv! Köszi az Ascension 8-at,talgaby,Darkness ,Kendra! :worship: :worship: :worship:
Kíváncsi vagyok,hogy a politikai zsarolással célt érnek e!.A történet továbbra is jó.
Zigota:
Kösz az Idő Kerekének folytatását, nekem nagyon tetszik ez az aprólékos stílus, és az sem baj, hogy nincs akció, bár gondolom előbb utóbb biztos lesz valami nagy csata.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése