HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (59/426) > >>

keildavid:
Köszi szépen a World of Warcraft 14. részét! :worship: :worship:
Ebbe a részben most a csatákon volt a hangsúly. Minden főhősök felbukkantak és harcoltak az Onyxia nevű sárkány ellen és a persze még a sárkány kölykei ellen is.
Varian Wrynn és Lo'ghos pedig ketten együtt harcoltak. Mivel róluk kiderült, hogy miért néznek ki egyformán, mintha ikertestvérek lennének.
Bár a jelenlegi történetszál most véget ért, ahogy a végén is látszik. De persze tudom, hogy még nincs vége maga a sorozatnak.

SithLord:
Üdv! Köszi az Ascension 9. részét!talgaby,Darkness,Kendra! :worship: :worship: :worship:
De egy szemét alak ez a Marcus.Andromeda és Lucien jól kivágták magukat.Nagyon izgalmasnak ígérkeznek a következő részek,én már alig várom!!!

Amondin:
Végül egy kis internet gond után elolvastam a Menedék maradék részeit.
Alapvetően szépen követte a regény történetét, csak a 3. rész közepén írta át egy kicsit.
Kihagyták belőle Kellendil halálát, és a sárkányos kalandot. De ettől függetlenül szépen visszadta a könyvet. Főleg Montolio halála volt az amit szerintem a legjobban eltaláltak. na meg persze a vége.
Egy kérdésem lenn amit már rég fel szerettem volna tenni. Méghozzá, hogy annak az elf gyreknek akit Drizzt annak idején megmentett a bátyjától lesz-e még valamilyen szerepe?
Ha igen akkor melyik részben tűnik fel először?
Elnézést ha nagyon egyértelmű dolgot kérdezek, de ezt már rég tudni akartam.

keildavid:
Köszi az Ascension 9. részét! :worship: :worship:
Tetszik, hogy a jelenlegi történetben több mellékszálak vannak. Pl. Grigorieff, aki most háttérszereplő. A két főhősök Andromeda és Lucien pedig mit se tudnak, ami közben zajlanak.

Aldarion:
Igen, azt nem tudtam kihagyni, mivel a cím épp az azonos című szám hallgatása közben ihletett meg...  :badteeth:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése