HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (6/426) > >>

fullillegal:
Az Excalibur éneke utolsó részéhez létezik angol fordítás? (én csak franciát találtam)

gabo:
Warhammer 40k: Elolvastam az összes honosított képregény ebben a kategóriában, és vegyes érzelmeket váltott ki bennem, nem tetszett, hogy a történetek csak nagy ritkán kapcsolódtak egymáshoz, csak egy egy történetet kiragadtak az univerzumukból! A fekete-fehér történeteket kicsit félelemmel kezdtem el, a fekete-fehér rajzok színesbe nagyobb élményt nyújtottak volna! A Warhammer Monthly így is érdekes volt, a folytatásos történetei miatt! Köszi a honosításokat!

trougal:
Üdvözlöm a Stábot! 
Remélem hamar sikerül kijavítani az oldal hibáját! Nem szoktam sem sürgetni, sem követelni új munkákat, hiszen így is nagyon tiszteletreméltó a munkátok önkéntes volta. Most sem teszem ezt, csupán kérném ha nem sértő, hogy ebben az évben legyen néhány új Warhammer szám, amik ismét életre keltik ezt a világot. Nem vagyok különösebben oda a kaszabolós történetekért, de Ian Watson könyvei óta lelkes hódolója lettem ennek a sötét, egyben hősies univerzumnak. Szinte havonta olvasom újra a már megjelent képregényeiteket a témában.
                                                                   További sok élményt a honosításhoz! :worship:

Aldarion:
Ami az idei évet illeti, még nem állt össze a teljes éves keret, de az már bizonyos, hogy több fantasy lesz benne. Többek között lesz benne Dark Sun és Trónok harca, meg ha időm engedi, még egy-két apróságot is megpróbálok belecsempészni. De ezutóbbiakról még nem nyilatkozok, mert elég bizonytalan...

apa1970:
Kedves Aldarion!

Sajnos a 2013-as évben nem kényeztettél el minket fantasy témájú képregényekkel. Remélhetek, remélhetünk e az idei évben több olvasni valót. Hiányzik Drizzd nagyon, jó lenne a beharangozod Darksun vagy az elcsepegtetett Ravenloft történet is. Persze az igazság, hogy bármilyen fantasyt szívesen olvasnék.

Üdvözlettel Apa1970  :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése